חילופי שמות בצח"מ

חילופי שמות בצח"מ../images/Emo36.gif

קראתי לא מזמן ראיון עם ויקטוריה רואל (דרוסילה) ובכל פעם שהופיע השם "ויקטוריה" חשבתי על ויקי ולא על דרוסילה אז הנה עוד כמה לדרוסילה קוראים בעצם ויקטוריה לנינה קוראים בעצם טרישה ולמק קוראים אשלי ובטח יש עוד כמה כאלה

ולג"י.טי קוראים טי.ג"י...../images/Emo6.gif

אגב, הכוונה כמובן לטרייסי אבוט (אחות של אשלי,ג'ק ובילי). מצחיק שקוראים ללורן טרייסי במציאות שהרי טרייסי אבוט היתה מהנשים "האהובות" עליה בסדרה.

אור2221

New member
אוו, גם לי יש

לשחקנית ששיחקה את ויקטוריה הקטנה (הבלונדה החמודה) - קראו אשלי ניקול. אני לא צוחקת. זה בטח היה כ"כ מבלבל בסט.

לשרון קוראים באמת שרון אבל..

שם המשפחה שלה הוא קאסי (היא אמרה בעצמה באחד הראיונות שהיא ביקשה שלילדה שלה יקראו בסדרה קאסי )

python 4

New member
מעניין למה שרון נשארה שרון

היתה לה פרוטקציה או משהו? אפילו מלודי, שיש לה פרוטקציה (היתה, יש, אני כבר לא מבין מה הולך באופ"ס שם מאחורי הקלעים) נאלצה להסתדר עם "ניקי". ואגב, מלודי תומאס-סקוט.. זה די אוקסימורון, כי מצד אחד יש את תומאס, שהוא מכוער, ומצד שני יש את סקוט (אח של קריקט ז"ל) שהיהיחסית בסדר. פלא שניקי יצאה נורמלית? ומעניין לעניין, באותו עניין. היום ראיתי חלק מהלקט של שבוע שעבר. באחת הסצינות רואים את ראול יושב במסעדה, כשפתאום נשמע קול איימתני מלמעלה שמכריז "את התפקיד של בריאנה שובידו תשחק מהיום רגינה יסמן. יש לכם בעיות עם זה?" לא, לא היו לי בעיות עם זה. אבל מילא להחליף שחקנים, למה להכריז על זה ככה בכל רחבי הקרימסון לייט? לרגע חשבתי שראול הולך להסתכל למעלה ככה ולשאול "מה.. מה? רגינה מי?" נפלאות הם דרכי הצח"מ.

הויי סקוט היה מהמם

הוא שיחק פעם ביום שישי ה 13 הייתי בשוק איך ג'ייסון הרג אותו זה היה דיי מצחיק לראות אותו שם צעיר

אני לא יודעת אם זה היה מתוכנן אבל..

שימו לב לשמות במשפחת ניומן: ההורים: ניקי וויקטור הילדים: ניק וויקטוריה אז יש איזה משחק שמות...אולי בגלל זה מלודי לא יכלה לשמור על השם שלה גם בסידרה...וכל פרוטקציה אפשרית לא היתה עוזרת.

junny

New member
בטח שזה היה מתוכנן

שנולד ויקטור גוניור, הבן של הופ וניק היה ב"דכאון".. ויקטור לא הבין למה וניקי הסבירה לו שעכשיו שלויקטור שלושה ילדים ושמותיהם של שניים מהם נקראים על שמו (של ויקטור) ניק לא מרגיש שייך למרות שהוא למעשה נקראה על שמה של ניקי

Dawn12

New member
אני לא מבין מה הבעיה עם זה

אחרי שלקחו לו את ה-"Join us again" ממה הקריין אמור לחיות? אני דווקא חושב שצריך לשדרג לו את התפקיד ולהודיע ברמקול כשעוברים לנינה/תומאס או כריס/פול, כי מישהו שם מתחיל להתרשל עם המעברונים.

python 4

New member
לקחו לו את ה- join us again?

כמובן שאנחנו לא יכולים לדעת מזה, כי הרשעים האלה מקצצים לנו את הקרדיטים בסוף כל פעם. למה זה? בימ"ח יש לפעמים קרדיטים של 2 דקות (עם מוזיקה ממש יפה - אני תמיד נשאר לשמוע אותה עד הסוף) ואין עם זה שום בעיה.

אור2221

New member
שם המשפחה שלה

הוא CASE - קייס. בערך דומה. אולי היא ביקשה שלילדה יקראו קייסי - שאולי היה יכול לעבוד אלמלא זה היה השם של אחותה של ניקי.

פייתון-בקשר להכרזה על החלפת ריאנה

אתה צודק! הם הכריזו את זה ברמקול כמו שמכריזים בסופר "דוד, דוד למחסן"... פעם אחת הייתי רוצה לדעת מה יש שם במחסן הזה..

Jolleen

New member
השם משפחה של שרון הוא לא קאסי

השם משפחה שלה הוא קייס דומה, אבל לא אותו הדבר

נכון, דומה

אבל שרון קייס בקשה בפירוש (ככה היא אמרה בכתבה לפחות) שלילד/ה שלה בסדרה יהיה שם (אולי שיזכיר) את שם המשפחה שלה

למעלה