חילופי תפקידים

TheFinalCut

New member
חילופי תפקידים

סופ"ש נעים לכולם, This is your captain speaking
לפחות לעוד הודעה אחת. כפי שראיתם בהודעה הקודמת שכתבתי על עתידו של הפורום, אני נמצא בעומס לא פשוט, בעיקר עקב החובות לסיום המאסטר. עקב כך, והעובדה שהתפקיד שאני רגיל אליו בפורום הזה הוא בעיקר מענה לשאלות, קשה לי מאוד ליזום פעילויות ודיונים שישאירו את הפורום ברמת פעילות שתספק את מנהלי הפרדס; ובלי קשר זה חבל שהפורום לא זוכה לתשומת הלב שהוא לדעתי ראוי לה. כיוון שלא ברור מתי אם בכלל מצבי ישתנה (גם אחרי הגשת העבודה רוב הסיכויים שאכנס למסגרת עמוסה חדשה), הוחלט בשיתוף הנהלת תפוז לבצע החלפת מנהלים. המנהלת החדשה שלכם היא אחת הכותבות הפעילות והאינטיליגנטיות ביותר שיש לנו, היא תורמת המון לפורום מאז שהוקם, ומתאימה בצורה מצוינת לשמירה על האופי המיוחד שלו. לא קשה לנחש מי זו, בנתחשב בעובדה שבהודעה אחת שהיא יזמה לכבוד החג, היא יצרה את הדיון הארוך ביותר שהפורום הזה ראה כבר הרבה זמן
בקיצור, בהצלחה ל-d a p h n a, אני בטוח שתעשי עבודה מצוינת בתור מנהלת הפורום החדשה! אני לא הולך לשום מקום, אני אמשיך לכתוב פה ולענות על שאלות כמיטב יכולתי (אגב, אם אני לא עונה תוך כמה ימים, סביר להניח שהסיבה היא שאני לא יודע את התשובה - אז אני מקווה שאף אחד לא מתבעס מכך). אני בטוח שהפורום שלנו רק יתרומם ויגדל מכאן, ואני מאחל לכולם המשך טיסה נעימה!

d a p h n a

New member
תודה על הניהול החם והמשכיל

ותודה על המילים החמות. אני מקווה שבאמת נוכל לעורר כאן יותר דיונים ועניין בלי לפספס את האופי של הפורום בהמשך.

פרישה מניהול הפורום

אנו מודים לTheFinalCut על ניהולו המוצלח ומאחלים לו הצלחה רבה בהמשך. המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

אישעם

New member
../images/Emo50.gifדפנה../images/Emo24.gifתמיר../images/Emo23.gif../images/Emo51.gif

המון תודה על הכל, על המסירות ובהצלחה בסיום התואר.

למעלה