חילוקי דיעות בענין התפריט

שלי12

New member
חילוקי דיעות בענין התפריט../images/Emo116.gif

מה לעשות שיש חילוקי דיעות בענין התפריט, אני רוצה שיהיה אוכל יותר נורמלי מסתם עוף אורז וחומוס, אני יותר אוהבת אוכל בכיוון של פטה אווז, סושי הבעיה שבעלי לעתיד (והמשפחה שלו) לא אוהבים את סוג האוכל הזה. לעומת זאת המשפחה שלי כן. האם יש למישהו רעיונות איך ניתן לשלב בין השניים?

oc101

New member
אין דרך ...

תראי - אני בשלנית וידעתי שתהייה לי בעיה עם האוכל אז מלכלתחילה אמרתי שאני לא רוצה חומוס או חצי עוף והשאר לשיקולם. לא היתה לי ברירה . לדעתי כדאי לך "לריב" על דברים כמו איזה סוג מוסיקה או דברים שחשובים לצעירים ! כי מי שבאמת מגיב על האוכל זה המבוגרים ולא הצעירים את הצעירים מעניין רק מוסיקה או גימיקים וכמובן אוירה טובה בקיצור אני ממליצה לרדת מהריב רק תתני גבולות הקו האדום! מחזיקה לך אצבעות הצעירה

shelycat

New member
אוכל....אי אפשר איתו אי אפשר בלעדיו

לגבי חילוקי דעות כאלה אפשר לפתור אותם בקלות בד"כ: יש בחירה במנה העיקרית ולעיתים (תלוי באולם וכו") יש גם במנות האחרות אז אתם יכולים לבחור שבמנות הבחירה תהיה מנה אחת "פלצנית" ואחת פשוטה, חוץ מזה בקבלת הפנים אפשר לשים מבחר מכל הסוגים. בנוסף אפשר לשים במקום מנה ראשונה מעוצבת מבחר סלטים, ולבחור במנה אחרונה קצת יותר מפוארת. כלומר עצתי לך היא לאזן ולתת לקהל אפשרות בחירה משני העולמות, בנוסף יש מנות "פלצניות" כביכול שלא יאיימו על הקהל הפחות אנין וכן ישביעו את טעמו של הקהל היותר אנין. דבר נוסף אני לא יודעת היכן את מתחתנת אבל אם תיבחרי הגשה אמריקאית לכל המנות גם המנות הפשוטות ביותר מוגשות בצורה רבת טעם לכל סועד וזאת במקום לשים על כל שולחן קערת אורז/תפוחי אדמה, סלטים וכו" אלא כל אחד מקבל מנה וסלט אישי בהתאם למנה.

שמופית

New member
יו, שלי12, אנחנו באותה קלחת...

לא יודעת אם ראית את זה, אבל כבר כיניתי את החתונה שלנו: כשסושי פגש את חומוס... אני יודעת שאני אצטרך להתפשר בקטע של האוכל, כדי שלרוב האנשים יהיה מה לאכול. המשפחה של בעלי לעתיד פשוט לא אוכלים מאכלים מתוחכמים ודובקים בחומוס ובסלט מיונז
אז על סלט מיונז הטלתי וטו, אבל פינה מזרחית מסוגננת עם חומוס, בהחלט תהיה... וכמו שהחבר´ה המקסימים כאן כבר הכינו אותי, אני יודעת שתמיד יהיה מישהו שיהיה לו מה להגיד על האוכל - מה זה הפשטות, מה זה הפלצנות, לא היה מה לאכול וכו´... עדיין לא עברנו את הקטע הזה, אבל אני מניחה שפשוט נשב עם השף ונשלב את הכל לשביעות רצון כולם. בהצלחה

יעלי2

New member
שלי יקרה את אוהבת פאטה כבד

(גם אני) אבל את לא תאכלי באירוע. לעומתך 50% מהאורחים שיבואו מהצד של הורי בעלך כן יחפשו את המוכר והרגיל-עבורם. תחשבי על זה ואני בטוחה שעל ידי שיחה כנה עם הקייטרינג, הם יבואו לקראתכם כך שזה יצא ברמה ועדין ישלב בין הצדדים. נ.ב. הינו אורחים בחתונה של צד פולני וצד עקרי, והגישו בין היתר קבבים מטמטמים עם תחינה. וזה היה להיט שחבל על הזמן. את תראי שאפשר למצוא את דרך המלך. העיקר תגלי הבנה עכשיו, זה ישתלם לך אחר כך.

למעלה