חילוקי דעות לגיטימיים...

ריקי זו אני

Well-known member
בביתנו ממעטים לצפות באקרן... ודאי בתכנים אקטואליים להוציא יוצאים מן הכלל...
מאז פרוץ ערוץ 20 כערוץ למגזר הדתי + הפועל ירושלים באירופה... קבענו בני המשפחה שזה זה הערוץ 'שלנו' ושאר ערוצי התרעלה אינם מענייננו. מערוץ 20 עברנו לערוץ 14 והכל טוב. אמממה...
תוכנית הדגל, שאני לא מפספסת למרות השכמה קבועה ומוקדמת...
'הפטריוטים'... ותוכניות נוספות למשל התוכנית של שרון גל. נכון שהרבה כישרון בערוץ אלה שהזמן הפנוי מוגבל... ולמרות אהבתנו זה המצב.
אז ויכוח...
אישי אוהבת שבפנלים שהוא צופה בהם... יש שמאלני שמאתגר את המנחה והחברי הפנאלים... ואני טוענת שאין מקום לאתגרים כאלה... שאם אני רוצה ךשמוע נהי, בכי ותרעלת יש לי די ערוצי תרעלה ותחנות רדיו... אז למה לי לגוון...?
דעתכם...

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
בביתנו ממעטים לצפות באקרן... ודאי בתכנים אקטואליים להוציא יוצאים מן הכלל...
מאז פרוץ ערוץ 20 כערוץ למגזר הדתי + הפועל ירושלים באירופה... קבענו בני המשפחה שזה זה הערוץ 'שלנו' ושאר ערוצי התרעלה אינם מענייננו. מערוץ 20 עברנו לערוץ 14 והכל טוב. אמממה...
תוכנית הדגל, שאני לא מפספסת למרות השכמה קבועה ומוקדמת...
'הפטריוטים'... ותוכניות נוספות למשל התוכנית של שרון גל. נכון שהרבה כישרון בערוץ אלה שהזמן הפנוי מוגבל... ולמרות אהבתנו זה המצב.
אז ויכוח...
אישי אוהבת שבפנלים שהוא צופה בהם... יש שמאלני שמאתגר את המנחה והחברי הפנאלים... ואני טוענת שאין מקום לאתגרים כאלה... שאם אני רוצה ךשמוע נהי, בכי ותרעלת יש לי די ערוצי תרעלה ותחנות רדיו... אז למה לי לגוון...?
דעתכם...
הבוקר יצאתי לקנות בסופר..
אבל מאחר והייתי צריך מים מינרליים אז נסעתי עם האוטו.
וכמובן שבדרך אני שומע רדיו, ומי שחשב שערוצי התרעלה נמצאים רק בטלויזיה בוודאי שטעה
כל הדרך שמעתי רק הכפשות ובכיות על כך שנתניהו מחזיק אצלו במרתפים שיש בקיסריה את 101 החטופים וממאן לשחרר אותם. |יעני|
אז מה אני עושה? עובר לערוץ הבא...
אבל גם שם שומעים את רינו צרור ככה בעדינות מכסח
ובן כספית ממש "מפציץ"..
כשירדתי מהאוטו כדי לאסוף עגלת קניות היתי בתחושה רעה
בדיוק אותה תחושה שאני חש אחרי שאני חוטף משוטר דו"ח.
ואני דווקא אזרח שומר חוק.

לגבי ערוץ 14
זה הדבר הכי טוב שקרה לעם ישראל בשנים האחרונות.
סופסוף דיבורים נכונים, דברים שיוצאים מהלב ונכנסים ללב.
מה גם שבערוץ הזה הכל אמת, אין שקרים, אין תככים, אין מזימות, אין הסתרות.
הכל מוגש לצופה על מגש שכולו חסף.

למעלה