חילוק עבודה מועדפת

חילוק עבודה מועדפת

שלום לכם, אני חייל משוחרר כבר כמה חודשים ואני התחלתי לעבוד עבודה מועדפת במלון מסוים. עכשיו אחרי כמה חודשים שבערך הגעתי לחצי מהדרישה של הימים למועדפת אני רוצה לעבור למלון אחר משום שבאותה עבודה לא טוב לי שם. השאלה שלי היא אם אני יכול להמשיך לעשות את המועדפת במקום אחר, ואם כן אז אני צריך להחתים את המלון הישן על הימים שכן עבדתי אצלהם או שמספיק שהמלון החדש יחתום לי בסוף ה150 ימים על הכל?

Charo

New member
אתה יכול לעבור

אבל אתה צריך חתימה מהמעסיק הנוכחי שלך על הימים שצברת

יכול להיות מצב ש.

שהמעסיק של המקום שאני רוצה לעזוב לא יסכים לחתום לי על הימים שצברתי?

DoubleD

New member
אין דבר כזה לא מסכים

אתה מגיע למשאבי אנוש במלון שלך, אלו שהנפיקו לך את המשכורת כל חודש ולא כביכול הבוס הישיר שלך... ואתה מבקש שיביאו לך טופס אישור העסקה עם הפירוט על פי טופס תביעת המענק של עבודה נדרשת תאמין לי שאם זה מלון שקיים יותר משנה יש לפקידה שם מגירה שלמה רק של הטפסים האלה.. וכן לשאלתך אתה יכול לפצל את המועדפת למספר מקומות עבודה, רק תזכור להביא את ההוכחות האלו (שמצויינות למעלה) על כל יום עבודה שעשית ע"מ שיחשב ויצטבר ל150 בסוף. בהצלחה !

כן רק שהבעיה שלי היא

שאני עובד בתור מציל במלון ושהעסיקו אותי אמרו לי שאין בעיה ואני אקבל מועדפת למרות זאת בגלל שלמדתי להבין שהמקום הזה הוא מקום שנורא קשה לסמוך שם על מישהו אני חושב שעכשיו אחרי שאני אעזוב פתאום יגידו לי לא, אנחנו לא רוצים לרשום לך על הימים שעבדת בתור מועדפת או משהו כזה.

תיף ותף

New member
../images/Emo207.gif - מועדפת!

אני עובדת דרך כוח אדם בתור עובדת אקסטרא בבתי מלון, ככה שהיו שבועות שעבדתי 1-2 משמרות או שבכלל לא, ולפי התנאים צריך לעבוד במשרה מלאה, זה אומר שאני לא אהיה זכאית למענק? אני אשמח מאוד לקבל תשובה ודאית

למעלה