חיליק כהן המעפן !

גני 103

New member
חיליק כהן המעפן !

1)בוא'נה תשמעו...חיליק כהן הרקדן-כיאוגרף (שאין לו מושג בריקוד) הוא כזה מעפן !!! הבנאדם פשוט בדיחה מרקדת ?! (שמוליק נקרע ממנו...) 2)שירלי, סחתיין על ה... עם החבר !(במגרש החנייה...) 3)ענברוש את מוזמנת לפרסם את התמונות 4)אורן ושחר...תשמעו , בפעם הראשונה אני רואה ביצוע כזה הומואי לשיר "אני לא יכולה בלעדייך", תגידו - כמה זמן ייקח עד שתצאו? ולכל השאר, ואללה היה פצצות, אני נורא נהנתי ! נ.ב- אני אשמח אם תזרקו ניחושים למה בלוקמן הלכה מוקדם, הא?

כרמית 103

New member
על חיליק, אורן, שחר והזוג בחניה...

מותק, כל מי שהיה בסטודיו B אי פעם יודע כמה שחיליק כהן מדהים ורקדן בחסד!!! תנסי להיכנס לשיעור שלו הסטנדרטים גבוהים... איך הוא רקד על הבמה אני לא ממש זוכרת, הייתי דיי שיכורה
א-ב-ל מה שבטוח זה שאין מצב, א-י-ן מ-צ-ב שאורן או שחר הומואים!!! רגע!!! מה היה עם שירלי והחבר במגרש החנייה??? פרטים לאלתר!

גני 103

New member
חחחח....

חחחח....אם שירלי תקרא את זה היא תצחק, היא יודעת על מה אני מדברת... חיליק לא מעניין אותי , לכן לא אלך לשיעורי ריקוד שלו...ויותר מזה לא אחרי איך שהוא רקד על הבמה- זה נראה מאולץ ואחרי הכל הוא מוציא עכשיו דיסק, נהיה גם זמר.. יופי לו ! לגבי שחר ואורן- הספקתי לדבר עם כל אחד מהם, אני מעריצה את שניהם! אבל תחשבי על זה - הם יכולים להיות אחלה זוג, יש כימיה נהדרת ביניהם,לא?!

רמי 103

New member
ג'ני, את מפתיעה בכל פעם מחדש

מעאפן כותבים עם "עא" ומה היה כל כך חשוב לך לרדת על האיש?(הוא מאד רגיש...)ברור לי שיש דברים בגו כמו שאומרים, או שאת עדיין לא ממש התפכחת, כי ככה, כמו שהכרתי אותך, את לא מאלו שנותנות בראש סתם. האם גילנו פה פאן חדש של הג'ינג'ית שלנו? אבל אני חייב להסכיךם איתך בדבר אחד - הוא אכן מעאפן לאללה. אז מה?

רועי 103

New member
ג'ני

היי ממי ! בוא'נה איזה חבר חמוד יש לך חבל על הזמן, הוא די התערבב ! את ממש צודקת אחותי הוא באמת הכי מעאפן שיש בעולם !!!

גני 103

New member
ל- j&r

ג'ורנו - חבר שלי כאן לידי , הוא נהנה מהמחמאות ...מוסר תודה ! ממי - בהצלחה ביום ראשון , הא ? ולרמי- סוף סוף אתה מסכים איתי במשהו , הגיע הזמן...!

orengolan

New member
החיים חוזרים למסלול...

(על איזה מסלול אני מדבר?! אני לא עושה כלום) כבר נפרדתי ממכם לפחות פעמיים, וכתבתי מגילה, שכוללת את מה שאני חושב עליכם, אז אני אדלג על הקטע הזה.. אמא שלי משחקת אותה אדישה לתחרות מאז שנזרקתי סופית(ביום חמישי), אבל לפני דקה היא שאלה אותי מי השלישיה הערב... אז אמרתי לה שרשמתי את השלישיות לכול השבוע, והיא ביקשה ממני לרשום לה כול שלישיה ביום המתאים בלוח שנה שתלוי במטבח.. גני 103, לגבי יציאה מהארון, אני מתזמן את זה עם שחר. נעשה את זה יחד ובפומבי, משהו גרנדיוזי ומוחצן, כמו ששחר אוהב. הבעיה שיש לו צבא בקרוב, אז אולי נמתין 3 שנים עד לסיום השרות, כדי שלא יעשו לו בעיות בשרות. את בטח יודעת שילדים יכולים להיות אכזריים למי ששונה מהם.

למעלה