חילק דירה ל 4 יח"ד..ונלחם..

norag

New member
חילק דירה ל 4 יח"ד..ונלחם..../images/Emo41.gif

מצ"ב קובץ פס"ד

העבריין נלחם ... והפסיד ...

לצערי תחנות הצדק טוחנות לאט, זה לקח כמה שנים, העסיק עורכי דין, פקידי ציבור ושופטים, גרם לבזבוז כספי ציבור, ולבסוף הצדק ניצח. כל עוד שיש חוק - צריך לאכוף אותו, גם אם זה חוק התכנון והבניה. אחרת העבריינים ובעלי הזרוע יוצאים נשכרים על חשבון הציבור.

norag

New member
אבל זה מאד נפוץ...

צריך גם לבחון לטפל-ללקק בשכנים ה´מלשינים´ או/ו לבחור ברשות העירונית המתאימה,הלא כן?

נפוץ לא הופך את זה לחוקי

נפוץ גם לנהוג במהירות גבוהה מהמותר, להחנות על המדרכה, לזרוק פסולת ברחוב, לתווך ללא רשיון ... אז זה חוקי? אתה שמביא לנו כל כך הרבה פסקי דין חשובים מוכן לקבל עברינות כי היא נפוצה? יש הגיון לחוק - מי שלא מסכים עימו שיפעל לשינוי שלו. אגב, קיבלת את האי-מייל שלי בוואלה?

norag

New member
........................

שלחתי תגובה לתיבת הדואר שלך ב "וואלה"

norag

New member
השלמת התמונה......

ולי התברר שהשיטה למניעת תלונה של השכנים היא להזהירם שאחרת יבואו להתגורר בדירה 20 פועלים זרים וכדומה.......

מוחה

צמחה בארץ תרבות של כח הזרוע. תמצא אותה בכביש, אצל השכנים, בשלטון, בעולם העסקים (אחים עיני קיבלו בין 6 ל 9 שנים בפנים) - לאן אנחנו הולכים? למישהוא יש אולי כיוון מוגדר?

ציפי ג

New member
אתמול הייתי במשטרה

להתלונן (שוב) על הרעש שבוקע מהבניין ליד. ברור לי שהמשטרה לא תעשה כלום. הם כבר ענו לי שאין ענין לציבור. אבל ניהלתי עם השוטרת שיחה פילוסופית, ואמרתי לה שדווקא עבירות החוק הללוהן אלו שגורמות לזילות החוק, ולעובדה שהמדינה נמצאת בהילוך מהיר לאנרכיה טוטאלית. איך זה יכול להיות שעל עבירה כמו עדות שקר בבית משפט לא מעמידים לדין? זה הרי נוגד בפירוש את האינטרס הציבורי לשלטון חוק.

תוקם "התנועה לזכויות החוק" ../images/Emo104.gif

ציפי - כל מילה בסלע
מה זה אין עניין לציבור? באיזו זכות המשטרה בכלל מחליטה בשם הציבור
יש חוק ולחוק יש עניין שישמרו עליו
בעזרת המחוקקים ה"נבונים" שלנו - שומרי החוק הם הפראיירים, ראו למשל מבצע הקנסות ומבצע סילוק חובות מס רכוש. תוקם מייד "התנועה לזכויות החוק"

norag

New member
אני מפתח את הדיון הזה בפורום

חוק ומשפט בגלל כלליות הנושא.....

למעלה