צודק 100% barakas
אני אין לי זכות להתלונן. אבל עדיין, אין מה להשוות בין התנאים שלנו (ושל רוב הירוקים בכלל) לבין התנאים של רוב חיילי חיל האויר. מלבד זאת, חוץ מהמחשבים, שנתרמו למועדון היחידה, רוב הציוד שיש כאן (רדיו,שתי ספות, כמה ספרים וכו`) הובאו מהבתים של החיילים עצמם, ונאספו פה במשך הזמן. בחיל אויר זה לא ככה, והכסף בא למיטב ידיעתי מכספי הטייסות עצמן. חוץ מזה הנה עוד הבדל: מילא היה בכל בח``א (בסיס חיל אויר) מועדון כנפי אחד, אבל יש מועדון לכל טייסת! וכל מועדון יותר יפה מהשני (לפחות ממה שאני ראיתי). זה קצת כמו שפה כל צוות יקים לו מועדון משלו. אז לסיכום: נכון ש``יחידות מיוחדות זה לא בדיוק ``צבא```` (מילים שלך) אבל זה עדיין לא ברמה של חיל אויר. אני זוכר שפעם ביקרתי בחצור (בח``א) וראיתי טר``ש הולך לו בבסיס (זה היה הצהריים) במכנסיים קצרים, גופיה וסנדלים.. הייתי בשוק! אני עד שלא מלאו לי שנתיים ולא סיימתי מסלול לא חשבתי אפילו להסתובב עם משהו אזרחי (חוץ מנעליים אולי) בשטח הבסיס, ואם הייתי הולך, אני בטוח שגם הייתי נענש. ככה שגם מבחינת החופש שלהם ``יתרון`` עלינו. אבל חשוב לזכור שבשורה התחתונה, העיקר שכל אחד עושה את העבודה שלו כמו שצריך. לא חשוב עם בג`בלאות או במשרד, במדי ב` או בג`ינס וגופיה. ע.