חיל הים - שאלות חשוב!!!

guyt7

New member
חיל הים - שאלות חשוב!!!

שלום, הייתי רוצה לדעת איך אפשר להתקבל להיות צוללן בלי לעבור את יום הסיירות. הייתי גם רוצה לדעת איך אפשר להגיע לשייטת הצוללות? ואם אפשר לבקש להיות בצוללות ולקבל לעבור גיבוש. תודה מראש ולכל מי שיוכל לעזור!

etayrapa

New member
תשובה

כן, בעיקרון זה אפשרי נשאלת השאלה - מה בהעיה שלך עם יום הסיירות? אם קיבלת זימון - זאת אומרת שיש לך נתונים. לי למשל לא נשלח זימון ליום סיירות בגלל פלטפוס ומשקפיים אבל קיבלתי זימון למיונים. -גם לחובלים אגב - זה באותה ההזדמנות. עברתי - ואני לפני גיבוש חובלים ביום שלישי - אם שאלת עצמך.. בכל מקרה - לך ליום סיירות - אם משהו מונע ממך פיסית את העניין סביר להניח שתקבל זימון בדואר בנפרד במידה והנתונים שלך מאפשרים כמובן.... זהו מקווה שעזרתי איתי.

guyt7

New member
עזרת - ואפילו המון!

תודה רבה על המידע! אבל עדיין, הייתי ביום סיירות ונפלתי באמצע (בעיית בריאות) ונתנו לי דחייה לינואר. עכשיו אני לא יודע אם אני רוצה להגיע לשם שוב. אז השאלה שלי עכשיו היא כזאת... אפילו אם הייתי ביום סיירות ולא סיימתי אותו והנתונים שלי מתאימים האם ישלחו לי זימונים לחובלים\צוללות???

profil45

New member
צוללות

אם אני לא טועה אז ב"שאלון העדפות ליחידות השדה" אתה יכול לסמן צוללות (אם אתה רוצה אז תסמן בעדיפות גבוהה כמה שיותר) ואם יש לך קב"א 53 ומעלה אז אתה תקבל זימון לגיבוש

guyt7

New member
../images/Emo4.gif

לא שהתחרטי מרצוני... (שהמבין יבין...)

למעלה