|חיל|התפקדות|חיל|

MichRanger

New member
|חיל|התפקדות|חיל|../images/Emo185.gif

שם:
להקת החודש:
התחדשות החודש:
מסנג'ר, אייסיקיו, אימייל, מייספיס, שוקס, ישראבלוג, פייסבוק וכל זה
:
משהו טוב שקרה החודש:
משהו רע שקרה החודש:
תמונה שלכן:

רק כי ממש משעם לי .

שם: יערה גיל: 16 שיר החודש: אין ממש.. להקת החודש: דה יוזד התחדשות החודש: לא זוכרת חח מסנג'ר, אייסיקיו, אימייל, מייספיס, שוקס, ישראבלוג, פייסבוק וכל זה : אין לי כוח
משהו טוב שקרה החודש: לג בעומר משהו רע שקרה החודש: אין . תמונה שלכן: נוותר

3has3

New member
../images/Emo153.gif מתפקדת.

יערה, אני צריכה לדבר איתךO: כשאת במסנ שלחי הודעהO: שם: חנהי^^ גיל: 14 שיר החודש: יש המון.O: להקת החודש: קוברה סטארפיש
ופובD: ואלסנה^^ ולא יודעת^^ סימפלD: ופראמור^^ התחדשות החודש: אע, קניתי לפני שעה ואנס חדשDDD: עכשיו יש לי שלושה זוגות^^ ועוד שניים שאחותי מרשה לי לקחתD: וג'ינסD: ועוד כמה דברים שאני לא זוכרתO: אה, קוביות בעוד שתי שינייםXD מסנג'ר, אייסיקיו, אימייל, מייספיס, שוקס, ישראבלוג, פייסבוק וכל זה :מסנ[email protected] למרות שבעיקרון אני התחלתי בסינון רציני
משהו טוב שקרה החודש: היו המוןD: אולי מישו גם קרא... למרות שלא נראה לי. הפורום הזה הפך לממש מגעיל בזמן האחרון
משהו רע שקרה החודש: לא משהו רציניO: תמונה שלכן: X: הודגש באמצעות מדגישומטיק

NoAmItA ChAn

New member
:D

שם: נעם. גיל: 15. שיר החודש: המון XP להקת החודש: פאניק, פו"ב, מכ"ר, ס"ב, אוונג'ד, הים, WT. התחדשות החודש: מנגה D: מסנג'ר, אייסיקיו, אימייל, מייספיס, שוקס, ישראבלוג, פייסבוק וכל זה : מסנג'ר: [email protected] משהו טוב שקרה החודש: המון XP משהו רע שקרה החודש: מישהו אמר לי שהוא אוהב אותי X_X תמונה שלכן: עזבו XP

DontWakeMeUp

New member
במילא אין פה אף אחד...

שם: סיון ריאן [חן נתנה לי שם שני] גיל: 15 שיר החודש: יש הרבה 0_0 להקת החודש: כנ"ל התחדשות החודש: נמ נמ נמ דיסק סיכות ואמממ...לא זוכרת מסנג'ר, אייסיקיו, אימייל, מייספיס, שוקס, ישראבלוג, פייסבוק וכל זה : מייספייס פייסבוק [שאני לא יודעת איך משתמשים] מסנג'ר וכל זה במסר D: משהו טוב שקרה החודש: חן ושיר 3> וריאן כפרות עליו זה טוב כי הם עשו לי את החודש. וציונים ממש ממש טובים D: משהו רע שקרה החודש: הפורום גוסס
תמונה שלכן: אף אחד לא שם אז למה שאני ישם
|בוב|

PUMPKIN juice

New member
בלהבלהבלהבלה ../images/Emo48.gif../images/Emo209.gif

שם:נוי גיל:עוד מעט 14 :) שיר החודש:שירים של קווין
להקת החודש: סווווו קווין
התחדשות החודש:שמלה, מלא חולצות. מסנג'ר, אייסיקיו, אימייל, מייספיס, שוקס, ישראבלוג, פייסבוק וכל זה :מסנ- [email protected] צרפו בהמוניכן.
משהו טוב שקרה החודש:רוב החודש D: משהו רע שקרה החודש:הטיפש. תמונה שלכן:בווווווווו י'יבשות שכמותכן!~ הינה ^^

DontWakeMeUp

New member
יואווו יש לך משקפיים../images/Emo2.gif

משקפיים זה סקסי. אני רוצה משקפיים. אבל זה לא יתאים לי בוהו. ואני לא יבשה
אני ישים עוד מעט אני מבטיחה D: ונושא אחר..קווין תמליצי לי על שירים שלהם... אני כל הזמן שומעת שהם מעולים וזה אבל שמעתי שיר אחד שלהם

PUMPKIN juice

New member
אכן סקסי |מסופק| ../images/Emo48.gif../images/Emo209.gif

אווווווווווווווווו קווין
יש את רפודה בוהמית[רק באנגלית] שזה שיר או קטע מוזיקלי[כי הוא מורכב בטירוף] גאוני פשוט! את חייבת לשמוע. יש את דונט סטופ מי נאו[יש אותו בפירסומת של יופלה] שזה שיר שפשוט כיף לשמוע. סומבודי טו לאב- את מכירה בטוח. דה שואו מסט גו און- השיר הכי אהוב עליי שלהם, מדהים!!!!!!!!!!!!!!1 בקיצור, יש לי פה קישור לחיפוש של קווין ביוטיוב.. שמעי כמה. ואת בטוח מכירה כמה שירים שלהם, הם מוכרים בטירוף. http://youtube.com/results?search_query=Queen&search_type=

MichRanger

New member
קווין!!!../images/Emo99.gif../images/Emo185.gif

יש לי שני דיסקים שלהם, ברגע שאני יהיה בת"א אני אקנה עוד אחד :) אני ממש ממליצה לך על Killer Queen ו Crazy Little Thing Called Love ו Good Old-Fashioned Lover Boy אבל כמובן שכולם מדהים

panci thet i

New member
=] מתפקדת

שם:אניטה גיל:13 שיר החודש: >< לא יודעת להקת החודש:XD כנ"ל התחדשות החודש:p: יש לי חבר!! חעע איסי-404567348 מסן[email protected] ישראבלוג-israblog.co.il/540684 משהו טוב שקרה החודש:=] חבר משהו רע שקרה החודש: XD אין לי מושג תמונה שלכן: ^^"

Be My Escape

New member
להפיח את השממה.

שם: ירדן. גיל: 15++ שיר החודש: ברוש. להקת החודש: The Cardigans התחדשות החודש: בטח יש משהו. מסנג'ר, אייסיקיו, אימייל, מייספיס, שוקס, ישראבלוג, פייסבוק וכל זה: בלוג[287671] ופייסבוק. משהו טוב שקרה החודש: לא הרבה. משהו רע שקרה החודש: לא מעט. תמונה שלכן: תפ'דל.

../images/Emo195.gifמתפקדת../images/Emo195.gif

שם:עדן גיל:12 שיר החודש: i dont love you-my chemical romance go audio-made up stories fall out boy-beat it
וכל האלבום אמריקן אידיוט של גרין דיי שייגעצ-המילים הכי יפות
להקת החודש:גרין דיי
התחדשות החודש:מסך למחשב
מסנג'ר, אייסיקיו, אימייל, מייספיס, שוקס, ישראבלוג, פייסבוק וכל זה : 279368169 אייסיקיו מסן:[email protected] משהו טוב שקרה החודש:כל מיני P: משהו רע שקרה החודש:לא זוכרת.. תמונה שלכן:אני לא במחשב שלי עכשיו..

Maddie

New member
../images/Emo2.gif Go audio טוביייים ../images/Emo99.gif../images/Emo185.gif

MichRanger

New member
אוקאי

שם: מיכל גיל: 14 וחצי שיר החודש: לא היה ממש להקת החודש: סאוסין התחדשות החודש: לא היה מסנג'ר, אייסיקיו, אימייל, מייספיס, שוקס, ישראבלוג, פייסבוק וכל זה : [email protected] הוסיפו בהמוניכם משהו טוב שקרה החודש: אממ לא זוכרת משהו רע שקרה החודש: לא זוכרת תמונה שלכן: אני הפיל D:

למעלה