חיל

i like the

New member
חיל

שלום רב מקווה שתוכלו לעזור לי 1 כומתה כתומה איזה חיל זה? 2 מתי יש קורס קצינים באיזה תאריך כלומר והאם זה קורס רק של מתנדבים? שיהיה לכם המשך יום טוב להתראות

LordNor

New member
תשובה ל-2

יש במאי הקרוב אחרי זה באוגוסט. וזה קורס קצינים רגיל בבה"ד 1, רק שיהיו לך הקלות בתור מתנדב (כ"מ3)

סיונתו

New member
אז ככה

כומתה כתומה- פיקוד העורף וקורס קצינים זה לא רק למתנדבים.... לפי מה שהבנתי צריך להיות אחד בקרוב... (חבר שלי היה צריך להיות שם אבל המפקד שלו לא מסכים....באסה)

i like the

New member
קצונה

הי ערב טוב מה נשמע? אני כשנה שלוש בצבא אני שלחתי בקשה לקצונה וקיבלתי תשובה שלילית 1 אם מפקד ממליץ עלייך לקצונה אפשר לשלוח שוב בקשה זה יעזור? 2איזה עוד דרכים ניתן לערער על הקצונה? אם יש למישהו הצעות או דרכים לעוזר לי אשמח לשמוע להתראות יום טוב

סיונתו

New member
../images/Emo4.gif

תנסה בפורום מתגייסים אולי... (או שתחכה לדורון...חיחי) בכל מקרה כדי לצאת לקצונה בכל מקרה דרושה המלצה של המפקד ואם קיבלת תשובה שלילית אני לא חושבת שזה יעזור...

אם המפקד ממליץ - ניתן לשלוח שוב.

ניתן לשלוח מכתב למדור קק"צ בבקו"ם ע"י מפקד היחידה שמעוניין להוציא אותך לקורס.

i like the

New member
חשוב מאוד

שלום רב אם מפקד ישיר ממליץ אז אפשר לערער על קצונה שוב? אם מפקד ישיר ממליץ שולחים למדור מתנדבים או למדור אחר? אשמח אם תוכל לעזור לי המשך יום טוב

לא קשור אחד לשני.

טופס 870 עדכני נדרש למבד"קים בין השאר. במידה ועברת מבד"קים אך לא התקבלת לקורס - היחידה שלך יכולה לשלוח אותך שוב. המפקד שלך צריך להעלות את הדרישה לשלישות היחידה.

למעלה