חימום אוכל וריחות

שושה51

New member
חימום אוכל וריחות

צהריים טובים לכולכם. אודה על עזרתכם וטיפים ככל העולה על רוחכם לפתור בעיה. אנו משרד המונה 10 אנשים. אחד מהעובדים מחמם באופן קבוע אוכל (לא כשר) שמוציא ריחות איומים לכל הדיעות. אין לאף אחד מהעובדים בעיה עם כשרות אבל הריחות בלתי נסבלים ואין שום איוורור. לאחר שיחה הוחלט שמנהל המשרד יוציא את המיקרוגל ובזה תם הסיפור. אך משום מה קמו פתאום יפי הנפש שידעו להתלונן והתלוננו שלקחו להם את המיקרוגל. כרגע המכשיר חזר אך טרם חובר. לגשת לעובד לומר לו שהאוכל שלו מסריח (סליחה על הבוטות) לא נעים מה כן אפשר לעשות אפילו בצורה של "קונטרה" חזרה שיבין את הרמז או שכל יפי הנפש יבינו . אין צורך לציין שהעניין גרם לבעיות חברתיות וחבל. תודה

אני דוגלת בדרך

הישירה והאסרטיבית.. יחד עם זאת במיקרה הזה... זה קצת בעייתי. כי הוא אוהב לאכול את האוכל הזה, ועכשיו הוא יאלץ לחשוב איזה אוכל להביא כדי שזה לא יסריח. אני הייתי מבקשת שוב לסלק את המיקרוגל.

שושה51

New member
אכן בעיה

כפי שציינתי המיקרו חזר אך טרם חובר. אני מניחה ששום דבר לא יעזור מלבד לגשת לעובד ולומר לו שידאג לאיוורור אחריו. דבר שאני בטוחה שאף עובד לא יעז לעשות. תודה ושבת שלום

אביבקיץ

New member
אולי תשימו פתק על המיקרו?

לא אישי. פתק יפה וברור, "לכל המשתמשים במיקרו - אנא דאגו לאוור את המטבח אחרי השימוש" או משהו כזה.

שושה51

New member
אהבתי!

אכן רעיון מומלץ. שוב, כל תגובה תיהיה בודאות לא נעימה אך הכרחית תודה

למעלה