חימום סלון אצל אישה בת 87 דירה שכור

ari היחיד

New member
חימום סלון אצל אישה בת 87 דירה שכור

ה. סבתי בת 87 גרה בשכירות יש לה מזגן בסלון שלא מספיק מחמם את הסלון (אפשר להגיד שהוא מקולקל ואי אפשר לתקנו) עד השנה היה לה תנור גז ענק ותנור נפט ענק אבל משפחתי החליטה שיותר טוב שהיא לא תשתמש בהם כי זה מאוד מסוכן ובמקומם אנחנו רוצים לקנות לה משהו אחר לקנות מזגן לא בא בחשבון כי זאת דירה מושכרת רדיאטורים לא מספיק חזקים לסלון גדול כזה גם עם טורבו אלה אם כן תמצאו משהו חזק (עדיף במחיר סביר) תנורים עם "חוטים" כתומים גם כן נראה לנו מסוכן גודל הסלון בערך 33 מטר אני פונה אליכם כדי להתיעץ הנכד ארי

al27tlv

New member
מזגן נייד

יש פתרון נהדר- רכשו לסבתא מזגן נייד. כמי שגר בדירות שכורות רכשתי לפני שנים ספורות מזגן כזה, הוא אמנם יקר למדי אבל שווה כל אגורה ויחמם עבור סבתך את הסלון בקלות.

אירילה

New member
לארי החמוד

כידוע לך זה הוא פורום תמיכה לחולי אלצהיימר ,אני מעריך מאוד את דאגתך לסבתא ,והלוואי ירבו נכדים כמוך,אך מעתה את כל מה שברצונך למצוא ,אנא במסרים בלבד ,או נסה בלוחות בפורומים ,יד שניה ,למכירה וכו'. תנסה גן בעזר מציון ,יד שרה וכו'. ובהזדמנות זו חברי הפורום היקרים , בכל כניסה של אורח ,נשמח לענות על שאלות רלוונטיות לאלצהיימר ,אולם בכל הקשור למחקר ולעזרים שלא קשורים במישרין לתמיכה ,נא לענות במסרים בלבד. תודה על תשומת הלב גרשון/מנהל הפורום

ari היחיד

New member
שלום גרשון מנהל הפורום

בעיה זו קשורה באופן ישיר לבעית האלצהיימר שכן כידוע בדרך כלל חולי האלצהיימר הם קשישים ובקרב הקשישים אחוז העניים גדול יותר מבשאר האוכלוסיה וגם להם יש את אותה הבעיה בחורף קר להם שכן חולה אלצהיימר גם קשיש גם חולה וגם לא עשיר ולכן אינו יכול להשתמש בתנור גז/נפט/להט כי זה מסוכן רדיאטור לא תמיד נותן תפוקה מלאה לסלון (יש דגמים שכן אך אנני יודע איזה דגם ולכן אני מתייעץ איתכם) מזגן לקשישים (שחלקם הגדול עני) כלומר אפשר להניח שחלק גדול מהם משכירים דירה ולכן המזגן לא רלוונטי השאלה שלי רלוונטית לתמיכה לחולי האלצהיימר. אבקש לתקן את טעותך ארי

zs1957

New member
כל הכבוד על הניהול

גרשון אתה מנהל נהדר!!!! זהבה שחם

ari היחיד

New member
האם את יכולה לפרט יותר

מה מיוחד בהם (בכל זאת הסלון הוא בגודל של 33 מטר) אולי לתת דגמים מסוימים תווך מחירים וכל מידע אחר רלוונטי תודה ארי

אירילה

New member
מבקש שוב מחברי הפורום

תשובות בנושא זה במסרים בלבד. באשר אליך ארי ,נושא האלצהיימר אינו פוסח גם על המעמדות האחרים ,חולי האלצהיימר לצערינו הרב חודר לכולם ,כך נשיא ארה"ב לשעבר רונלד רייגן ,עו"ד מפורסמים ,עובדי ממשלה למיניהם ,תעשיינים ועוד , כך שלא נכון הוא שרק או רוב חולי האלצהיימר הם עניים ,אחל חולי האלצהיימר העניים אולי יותר בולטת העצבות שבתמיכה וקיום והתרופות שעולות יקר מאוד ,זה כן ,אולם בהכללה להגיד שרוב החולים עניים ,זה לצערי לא נכון. באשר לעניינף ,אנסה למצוא עבור פורום שמתאים לשאלותיך בנושא בעיית החימום. מיד כשאמצא אודיעך. גרשון

אירילה

New member
הבטחתי קיימתי ארי - בבקשה

בפורום חשמל תוכל לקבל תשובות מקצועיות בנושא החימום בהתאם לגודל החלון. מנהל הפורום וגולשים אחרים שם מומחים בתחום זה. מקווה שתעזר בהם ,רק שאל את השאלות הנכונות. בהצלחה גרשון

אירילה

New member
יופי,שמח שעזרתי קצת

הסבתא שלך יכולה להיות מאוד גאה על נכד כזה שיש לה ,כל הכבוד ארי!! בהצלחה גרשון

ronnyw

New member
חימום לחולי אלצהיימר.

שלום לארי, (אירילה - אני מתחייחסת פה בפורום, כי אני משליכה על נושא החולים יותר מאשר על עצם החימום). כדי לחמם לחולה אלצהיימר - תחשוב על חימום לפעוט, רק עם עוד יותר הגבלות: אסור בתכלית האיסור אש גלויה (כמו תנורי הנפט הישנים או ספירלות למיניהן) אסור מפזרי חום (כי מרעישים ועשויים להרגיז אותם, וגם מסוכנים במקרה שחוסמים להם את האיוורור) אסור להדליק אח (אם יש) המבוססת על גזרי עץ או גז (גם מחשש חנק) מה נותר? רק מזגנים או רדיאטורים. אכן מיזוג יקר, אבל אי אפשר גם וגם וגם - וללא עלות... (אצלנו לא מדליקים מיזוג כי מרעיש... כך אימא טוענת) לגבי רדיאטורים: ניתן להניח יותר מאחד לחדר גדול, ולתת להם לפעול ללא הפסקה. גם במשך הלילה. אחרי זמן - הטמפרטורה אכן עולה, והחום נעים. הם שקטים, לא מסוכנים והופכים לחלק ממראה החדר (מה שמונע מהחולה לתהות פתאום מאיפה צץ הדבר החדש הזה...) הרדיאטור הכבוי ניצב אצל הורי באותו מקום גם בקיץ, על מנת למנוע "חידושים" בעיצוב החדר עם בוא החורף... כך אין פתרון פלא שגם מחמם, גם לא מסוכן, גם לא מהווה מטרד (וגם זול...)

למעלה