|חימחפש שותפים לטיול ביום שני\רביעי

IDLTECH

New member
|חימחפש שותפים לטיול ביום שני\רביעי

אני רוצה לארגן טיול לשבוע הבא לימים שני ו\או רביעי לאיזור ירושלים\בית שמש רוכבים בכושר טוב ! לי יש מקום לזוג נוסף ברכב. עידו אפשר גם במייל - [email protected]

אני אשמח ביום שני!

אבל לאיזור דרומי יותר - יעני מדבר יהודה או איזור שדה בוקר. מתאים? דרך אגב, גם אני בכושר טוב ויש לי מס' מסלולים טובים...

IDLTECH

New member
סבבה.

רק מקום שבו הרכב לא יפרץ.. יש לי נסיון רע בדרום.. אני רוצה לצאת יחסית מוקדם...

איו בעיה. אפשר לחנות במקום בטוח

אפשרות אחת היא לעשות מסלול בסגנון ערד -> מצדה ואז מחנים בערד - בעיר בטוח ואין מה לדאוג לאוטו. אפשרות שניה היא מסלול מעגלי באיזור שדה-בוקר, ואז מחנים בשדה בוקר, ששם בטוח בטוח. רוצה לדבר ישירות ולסגור עניינים? ואז נוכל גם להזמין אנשים מהפורום? אני ב
054-508723

IDLTECH

New member
ערד נשמע אחלה...

וגם לא עשיתי את המסלול שם עדיין - אז זה אפילו מצויין. נשאר עוד קטע אחד לסגור. ביום ראשון אני בצבא ויכול להיות שאני אשאר שם עד 8:00 ביום שני (וורסט קייס). חוץ מזה ביום שני אין לי לחץ לחזור מוקדם אבל תמיד עדיף לפני שמחשיך :) מחר אני אהיה יותק חכם.. אני אתקשר אלייך כבר .. מי שרוצה לבוא מוזמן בכיף :)

אחלה! אני מכיר שם מספר מסלולים

נוחים לניווט ומדהימים - גם מהספר של אלי סט וגם מעומר יגאל. אין לי בעיה לצאת ב-8:00 (ואז אנחנו מתחילים ב-10:00 וזה נותן כ-7 שעות רכיבה עד 17:00, כשהשמש שוקעת). גם לי אין לחץ על שעת חזרה, אז צור איתי קשר מחר, ונזמין חבר'ה מהפורום.

IDLTECH

New member
יאללה להצטרף אנשים !!!

אני בבית ואפשר לצאת מוקדם יותר מ 8:00...

gottfried

New member
שלום ירון

תהיתי אם אפשר לקבל עוד פרטים על הטיול- כמה אנשים מצטרפים, איזה מסלול עושים, איך אתם מגיעים וכמובן אם אפשר להצטרף... תודה חיים

למעלה