חינה לשיער

שייני

New member
חינה לשיער

שלום למישהו יש מושג איזה חומרים דרושים כדי לעשות חינה לשיער (חוץ מהתבלין עצמו) תודה

חינה

אם את מתכוונת לחינה לשיער אז אפשר להשיג בכל חנויות הטבע למיניהם. ומה היו בדיוק ה-3 שורות אחרונות, לא הבנתי אף מילה!? פרטי נמקי והסבירי.

שייני

New member
רננה :)

לא בדיוק הבנתי אם הפורום הזה קשור בשאלתי, אם לא אז מצטערת בכל מקרה אם מישהו יודע פרטים על איך עושים את החינה בדיוק, מאיזה חומרים אני אודה לו מאודד! והחתימה שלי זה מפי הזמר האהוב עליי שלמה ארצי :)

קרני

New member
אז ככה...

זה תלוי איזה גוון את מחפשת ואיזה צבע חינה את קונה (דרך אגב, הכי מומלץ בשוק- גם זול וגם טוב) באופן כללי, כל אחד מוסיף משהו אחר... חוץ ממים (לדאוג שהיא לא תהיה דלילה מדיי), חייבים ביצה ושמן זית בגלל שזה פשוט בריא לשיער (או כך אומרים...) אז... יש כאלה שמוסיפים תמצית תה יש שמוסיפים מיץ סלק (כאשר מכינים סלק ומרתיחים אותו במים, אז את המים האדומים- לסיר) פפריקה אדומה נס קפה ... וכל השאר כיד הדימיון (עשיתי סקר אצל חברות...) אני לא יודעת אם זו הפעם הראשונה שלך, אבל על כל מקרה... במידה ויש לך שיער דק, לאחר שאת עוטפת את החינה, את יכולה להשאר איתה בין שעה ל-3 שעות על מנת להשיג את הגוון... אם יש לך שיער עבה, רצוי שתבלי עם החינה את הלילה (אל תשכחי להניח מגבת על הכרית במקרה של טיפטוף או נזילה...) מקווה שזה נתן לך קצת מושג. בהצלחה, ותספרי איך יצא, קרני

מאיושית

New member
שנינוש! ../images/Emo24.gif

ברוך בואך לפורומנו המקסים!
אין סיכוי שחינה "יתפוס" לך על השיער, הוא שחור מדי...

למעלה