חינה \ קעקועים -

spring17

New member
חינה \ קעקועים -

באיזה מקום אתם ממליצים לעשות?? האופנה החדשה היא הגב התחתון אבל לא יוצא להרבה לראות אז חבל.. למישהו יש רעיון?

O Boy

New member
קעקועים וחינה...

יש בסנטר אם אני זוכר נכון מקום טוב... הגב התחתון-אחלה רעיון, במיוחד אם את הולכת עם ג'ינסים נמוכים. תחשבי על זה, אל תעשי קעקוע אמיתי, רק חינה, אני מכיר מלא שסובלים ומתים להוריד... ואם את רוצה דוגמה מעולם הזוהר, מירי בוהדנה ש"מתה" על קעקועים ועשתה כמה וכמה בגופה-בתהליך הסרה!

felis baby

New member
בגב התחתון זה הכי יפה!

גם רואים את זה בגלל כל הגזרות הנמוכות. וגם יפה לעשות בפרק היד(אם אתם מבינים) נו ליד כף היד שם..

אמממ.....

לדעתי באמת הכי יפה זה קעפוע בגב התחתון, אבל אם אתה אומר שבמקרה שלך לא יצא להרבה אנשים לראות אותו אז מה דעתך על האזור שמתחת לכתף?! כאילו הלמעלה של זרוע, מקווה שתבין...

רק שזה כבר פאסה..

כל החופש הגדול.. בקיץ שעבר הייתי עם קעקועי חינה בגב התחתון, אני מציתי את העניין אבל אם אתה מעוניינת אז אני מציעה (מנסיון) עדיף שתקני את החינה (אבקה - קילו=1.50 שקל) ותחזקי את הציור כל פעם אחרת זה ניראה מכוער אחרי בערך שבוע כשזה מתחיל לדהות..

מי עושה קעקוע בגלל אופנה?!

יש אופנה לעשות קעקוע של עיגול אדום בקצה האף יאללה יותר מהר!

i l0ve u

New member
אממממ

לפי דעתי זה יחזור אלינו הקיץ את יכולה לחכות עם זה ככה כמה ימים בעצם למה לא? ביום הראשון שתופסים אותך בבריכה -שזה יהי עם קעקוע חינה בגב התחתון אני מבטיחה לך שכולם יעשו אחריך.....

אז ככה....

קעקועים לא עושים בגלל אופנה..... זה כואב וסתם יכולים להיתחרט.... גב תחתון?סבבה של מקום אבל כואב.. מחר אני אשים תמונה של הקעקוע שלי....בגב התחתון... ותעשו במורנו בדיזנגוף סנטר..... פיצוץ של מקום.... יש שם מקעקע בשם אודי(ידיד שלי) מקעקע תותח.....

מאיה1983

New member
מוסיפה לקרן

אופנה זה משהו שמשתנה. קעקועים לא. הטעות הכי גדולה זה לעשות משהו קבוע לכל החיים בגלל שעכשיו הוא אין. מחר אתה תהיה הכי אאוט בעולם... וחבל!

למעלה