חינוך ביתי

sarit32a

New member
חינוך ביתי

יש כאן הורים לילדים בחינוך ביתי? יש לי תחושה שחוץ מנאוה אין עוד אף אחד אני צודקת? רוצה קצת לשתף ולשמוע חוויותמהחינוך ביתי אך תחושתי שאין לי עם מי.

sarit32a

New member
אם כך

בואי נחסוך כסף
ובמקום שיחות טלפון
נכתוב כאן אחת לשניה על חוויות מחינוך ביתי. אחרת לצערי החלק של הפורום הנוגע לחינוך ביתי ירדם ועדין לא החלה תרדמת החורף.

Ella Bella

New member
אני בעד !! (ולא בחינוך ביתי../images/Emo4.gif)

עידכון מגזרת ערבה: אלה אושפזה בטרום חובה. הבי"ס פה נחשב לתחתית המדרגה (ידעתי את זה לפני המעבר וכמעט נמנעתי מהצעד הזה. אולי בתת מודע שלי רציתי "סיבה" מוצדקת במאה אחוז לזה שלא אוכל לשלוח אותה לבי"ס...) בכל אופן- בגן די בסדר לה, בגבולות הכמה יכול כבר להיות בסדר
אבל כיתה א'?! לא תודה !!! אז יש לי שנתיים לחשוב איך זה יקרה מעשית בשטח... אני כבר עושה החלטות כמו- אם אנחנו משתקעות, אז באיזה יישוב (העלויות כאן משתנות קצת בין הישובים) ובגדול איך זה יהיה. נאוה- אני כבר טוחנת לך את המוח שלוש שנים בערך על זה... אבל הזמן טס ואני חייבת להיערך! גיליתי פה משפחה בחינוך ביתי... עוד לא הזמנתי את עצמי אליהם ל
אבל זה יקרה ... בכל אופן- אני משתוקקת לשמוע כאן חוויות חינוך ביתי... שרית- כל הכבוד על היוזמה ואני בהחלט מחכה לקרוא על הטוב, הרע, הקשיים אבל גם הרגעים ששווים הכל... תהיו קבוצת התמיכה לאלה שבדרך !!

הפלייה על רקע גיל ../images/Emo3.gif

מה לעשות שבגיל של הפשוש עדין יש מקומות שאני מוכנה להכניס את הפשוש אליהם. מה גם שיש מקום לשלב למספר שעות ביום... חכו לנו נגיע לגיל שאפשר להתחיל... בנתיים הילד שלי זכאי לחוק חינוך חובה כבר בגילו בגלל האיבחון, ואנחנו לא הכנסנו אותו למסגרת שלהם. אני לא הולכת לשנות את דעתי בנקודה הזאת. ענת

למעלה