חינוך ציבורי וחינוך מיוחד בארצות הברית

נעמה1810

New member
חינוך ציבורי וחינוך מיוחד בארצות הברית

הי, אנחנו עוברים באופן עצמאי לארצות הברית בקיץ (עם אזרחות לבעלי וגרין קארד לי). מכיוון שלא הצלחנו למצוא עבודה מהארץ החלטנו שפשוט נבחר אזור ונתחיל לחפש שם בלית ברירה. עוברים עם שלושה ילדים וחשבנו לבחור אזור לפי:
1. היכן שהחינוך הציבורי נחשב טוב
2. היכן שחינוך ציבורי מתחיל בגיל ארבע (רוב המדינות בחמש לפי הבנתי)
יש למישהו רעיון איך להתחיל?
בנוסף, אחד הילדים יהיה בחינוך מיוחד - איך התהליך שם? איך מוצאים מסגרות טובות שהן לא פרטיות?
תודה!

naf86

New member
רק תזכרו

שמקומות עם חינוך ציבורי מעולה יהיה גם מחירי דיור גבוהים יחסית.

meir12121

New member
לא בטוח שהקריטריון שבחרתם הוא הטוב ביותר

נראה לי שהקריטריון החשוב ביותר לבחור היכן לחיות הוא סיכויי מציאת עבודה ולאו דווקא החינוך. אם תתנו יותר פרטים לגבי המקצועות שלכם אולי אפשר יהיה לתת כיוונים.
לגבי החינוך, לא יודע לגבי חינוך ציבורי מגיל 4, אבל כמעט בכל האזורים בארה"ב ניתן למצוא שכונות עם חינוך ציבורי מעולה.

נעמה1810

New member
בהמשך לחינוך בארצות הברית

הי תודה רבה, באמת לא ככ יודעים מאיפה להתחיל מבחינת מיקום. בעלי כלכלן ואני בתחום הביוטק במכשור רפואי. תכננו לעבור לפי הראשון שימצא עבודה אבל מסתבר שמהארץ זה די קשה להשיג ראיונות וכו. מקומות העבודה וריקרוטרים שכן חזרו אלינו אמרו "כשתגיעו לארצות הברית תיצרו קשר"...אשמח מאוד לעזרה והכוונה!! תודה

meir12121

New member
אם יצרתם קשר עם מעסיקים פוטנציאליים

אז אמור להיות לכם מושג באיזה אזורים הם ממוקמים. ריכוזי מעסיקים פוטנציאליים, זה הקריטריון הראשוני לדעתי להתמקם.
יש עוד קריטריוני משנה שאתם יכולים לקחת בחשבון (לפי העדפותיכם) כדי לצמצם את האפשרויות:
ריכוזי יהודים ו/או ישראלים.
מזג אוויר
יוקר המחיה
יש עוד, אבל לא עולה לי כרגע.

iris mom of two

New member
מה שנאמר

ואוסיף.
&nbsp
יש חינוך צבורי ברוב המדינות מגיל 3. אבל הוא לא לכולם. מי שמגיע לו חינוך מיוחד בדרך כלל מובטח לו מקום בחינוך הצבורי כבר בגיל 3, בשל התערבות מוקדמת. לשאר הילדים זה על פי הגרלה, אם בכלל.
&nbsp
אבל... הייתי מתחילה בלחפש עבודה.
&nbsp

למעלה