חינם

syair

New member
חינם

למה הצבא לא מנהיג מספר 1800 לקישור? (דרך אגב אין קציני קישור)? למה אני צריך לשלם מכיסי עבור התעסקות עם הצבא?

binon

New member
ממתי לצבא יש כסף?

לא רק זה, למשרד קישור שחורג ממכסת שיחות מסויימת מנתקים את הקו האזרחי לשיחות יוצאות לפרק זמן מסויים. אז אפשר רק לפנטז על 1-800.

syair

New member
וממתי אני צריך

לממן את הצבא? לא מספיק שאני לא רוצה לשרת אני עוד צריך מכיסי לשלם את שיחות הטלפון? למדינה בינתיים לא חסר כסף, ובזק שייכת למדינה.

binon

New member
אין לי ויכוח איתך

אבל בארצנו הקטנה מי שצריך את השירות הוא זה שמממן אותו. אם קצינת הקישוט צריכה להודיע לך משהו היא תתקשר אליך אבל בכל בירור שאתה צריך...עליך. הצעה שלי...שמור את המעטפות החומות שאתה מקבל מהצבא למקרה הצורך....הן פטורות מבול ומעטפה חומה מקבלת עדיפות בדואר. (כמובן שאחרי זה צריך להתקשר לקצינת הקישוט ולוודא שהיא קיבלה את המכתב.....)

san10

New member
כן אבל אם קצינת הקישור תתן לכם את..

הנייד שלה כולכם תתקשרו בלי לחשוב על ה 1 וחצי ש"ח שאתם מוציאים תפסיקו עם הקטנוניות... ותשאירו הודעה יחזרו אליכם- בכל משרד קישור אין 1800 אבל יש מזכירה בדוק

binon

New member
הנייד רשום על הצו היא לא צריכה לתת

ואת ההודעות מושכים מהמזכירה פעם או פעמיים בשבוע בלבד, בהנחה שהקצינה לא עסוקה יותר מידי ושהפקידה יודעת לתפעל את המזכירה (וזה לגמרי לא בטוח)

san10

New member
אולי בקישור שלך...

ומאוד עצוב לי לשמוע את הציניות שלך.....

binon

New member
בחמש עשרה שנה עברתי כ-10 ק.קישור

ולא זכור לי שהייתה אחת מוצלחת באמת. והקצינה הנוכחית היא רס"רית בקבע, כבר 5 שנים במשרד וכל פעם שאנחנו בטוחים שהיא כבר עשתה את כל הטעויות האפשריות היא מוכיחה לנו שאנחנו טועים ובגדול ודופקת את העסק מחדש. אז אני חושב שמותר לי להיות קצת ציני. וסתם בשביל הרקע, אני בעל תפקיד בכיר בגדוד ועושה בערך 50 ימים בשנה, כך שהקשר שלי איתה הוא כמעט ברמה יום יומית.

פלסטיק

New member
כל מה שהצבא יכול למצוץ ממך

הוא ימצוץ ראיתי יחידות בשטחים בהן אמצעי הקשר המבצעי הוא הטלפון הסלולרי של החיילים אז אתה צודק

למעלה