חיסול החנות בת"א: 1000 חלקים Trefl ב-30 ש"ח

סקרמנטה

New member
חיסול החנות בת"א: 1000 חלקים Trefl ב-30 ש"ח

חנות המשחקים בפינת הרצל/ יהודה הלוי (צמוד לקרנית מידות גדולות) מחסלת את מלאי החנות.
זו חנות שהזכרנו כאן לפני מספר חודשים. היה אז 1000 חלקים ב-40 שח...

קניתי היום כמה פאזלים. נשאר עוד... בסגנונות שונים, כולל דיסני, שחור לבן, בע"ח ועוד.
1000 ו-1500 ב-30.
500 ב-20.
יש גם פחות חלקים אבל לא עניין אותי.
היו גם יותר חלקים. לא ידעתי אבל כבר ביום חמישי מישהי אצלנו קנתה 3000 ב-20 שח...
אגב, יש לא רק פאזלים אלא גם ספרונים ומשחקים/ צעצועים לילדים.

הערה: למיטב ידיעתי הם סוגרים יחסית מוקדם. בלי נדר אקפוץ לשם שוב מחר (הפעם פאזלים וספרים לאחיינים) ואברר זאת.

שבוע טוב ומבורך

תודה רבה על העדכון!

אם את יכולה להעלות תמונות של הפאזלים נשמח. ואם לא אם תוכלי לספר קצת באיזה סגנונות הפאזלים בחנות.

סקרמנטה

New member
המבחר מגוון ולא גדול מאוד והתמונות מאוד יפות

קומיקס (לא בטוחה שנשאר), דיסני (מיקי ודונלד וכד', אבל לא סינדרלה וכד'), שחור לבן עם צבע (קולאז' אורבני וגם צילומים כגון ילד וילדה מתנשקים), בע"ח בטבע - היה מעט סוסים וטיגריסים, לא ראיתי נוף כגון טירות אבל כן את מגדל אייפל, וגם תמונות לחיוכים כגון תינוק בעציץ וחתול בפוזה... והיה גם אחד של פוסטר הסרט טיטאניק (לקחתי אותו! לא בטוחה שיש עוד).
אבל בכלל הייתי מגדירה את התמונות מאוד איכותיות. לפחות בעיניי.

בצהריים היו שם כמה מדפים גדולים עמוסים וגם מגדלים נמוכים על הרצפה. אז מי שמעוניין, לדעתי בטח ייקח להם לפחות כמה ימים עד החיסול.

להעלות תמונות זה קצת בעייתי לי לאחרונה. אם זה היה אפשרי הייתי מעלה קודם את הפאזלים שהרכבתי כבר...

מגניב, תודה רבה על הסקירה המקיפה

בהחלט שווה ללכת לבדוק מה קורה שם. מקווה שייצא לי להגיע בקרוב.

חבל שאת לא יכולה לצלם כרגע, מקווה שהמצב ישתנה במהרה ואז יהיה לנו מבול תמונות ממך

למעלה