חיסון גיל חודשיים

אור100

New member
חיסון גיל חודשיים

למי שעשתה את החיסון, האם היו תופעות לואי (חום, עצבנות וכו)? הילה קיבלה את החיסון היום ואני לא זוכרת מפעם קודמת מה היה...

yaelli10

New member
בחיסון של חודשיים

אלה ישנה והמון מהרגיל. לא חום נאדה. הקשה ביותר היה החיסון של השלושה חודשים.

איזה חיסון יש בגיל 3 חודשים??

לפי טיפת חלב החיסון הבא אחרי החודשיים הוא בגיל 4 חודשים

חום 3.7.5 - הבנתי שלא נחשב

לחום ממש. וגם זה ירד ללא אקמולי תוך שעה. זהו.

shirka

New member
נועה היתה קווצ'ית היה לה חום (38.4)

וגם מקום החיסון היה מאוד רגיש(אני עשיתי לה קומפרסים קרים כל שעתיים)

כמיסה

New member
כמעט כלום פרט למעט חום שירד

במקלחת ללא צורך בתרופה ועומרילי היה קצת ישנוני מהרגיל תרגישו טוב

כמיסה

New member
../images/Emo41.gif וטיפ קטן לכולם בספר/אלבום של

הילד ליד החיסון רשמו את התופעה כך תוכלו להשוות בין חיסון לחיסון ובין הילדים הבאים בעזרת השם

אצלנו- אורן בכתה כמה שעות

בחיסון הראשון: אורן קיבלה אותו בשעה 14:00 ומשעה 17:00 עד 21:00 היא בכתה בטירוף. כשהתקשרנו לרופא, הוא אמר שזה תופעת לוואי של החיסון. שאר החיסונים עברו בלי שום בעיה. שבוע הבא אנחנו מחסנים את עידו - דחינו את החיסון מגיל חודשיים לשלושה חודשים ואת השאר בהתאם תרגישו טוב

lovely2

New member
לא היה לנו חום

לא זוכרת תופעות לוואי מיוחדות...

טפו טפו טפו

אצלנו היתה רק שינה מוגברת ביום החיסון, וקווץ מוגבר ביום שאחריו. בלי חום, הרבה קיטורים. מאחלת לכולם (אולי בלי הקיטורים)

גאיה100

New member
בגיל חודשיים , ללא תופעות

חוץ מבכי שכלל בפעם הראשונה גם דמעות (שגררו פרץ דמעות גם של האמא
) בגיל ארבעה חודשים, קצת חום וקווצ'יות של יומיים

גם יובלי קיבל היום את החיסון

בנתיים הוא בוכה מדי פעם, נתתי לו אקמולי אחרי סדרת צרחות מבהילה. אני מקווה שזה לא יחזור או יחמיר. איילה

אור100

New member
תודה לכולכן. הילה קיבלה את החיסון

ובנתיים היא (טפו טפו טפו) בסדר גמור. מצב רוח טוב, אין חום, לא בוכה ובקיצור עד עכשיו שום דבר. מקוה שימשיך כך תודה

שוגי13

New member
שימשיך כך ../images/Emo70.gif

ושיהייה לכם לילה שקט. כל אחד מקבל אחרת את החיסונים, לאיה היה חום בראשון ובשני ובשלישי לא היה בכלל אז אין בכלל מה להשוות.

קט קט

New member
../images/Emo26.gif לא רוצה לדכא אבל...

אורי הגיבה לא משהו. זה אמנם קרה יומיים אחרי אבל הרופאה טענה שזה תופעת לוואי של החיסון. היא פשוט התחילה לבכות, או ליתר דיוק - לצרוח, במשך 3 או 4 שעות. שום דבר לא הרגיע אותה, אפילו לא ציצי. חשבתי שאני מתעלפת מחרדה ובכיתי יחד איתה. למחרת היא עדיין היתה קצת בכיינית ואז זה עבר כליל. לדברי הרופאה זה החיסון. היה זוועה...

26יפעת

New member
נו מה?

יובל שכזכור נולד תרם זמנו, חייב לעשות דרמה מכל דבר ולכן כמעט כל התופעות נרשמו: חום, עייפות, בכי וקווצ'יות. אחרי יום יובל חזר להיות מלאך כרגיל!

למעלה