חיסון גיל חודשיים

ת ו ת

New member
חיסון גיל חודשיים

שלום לכולם, ביום שני הבת שלי תהיה בת חודשיים (טפו, טפו, טפו בלי עין הרע), ובתור מתנה תקבל חיסון. אני כבר בפאניקה, ולא מפסיקה לחשוב על זה. אני נורא פוחדת מתופעות הלוואי ובעיקר אם יתפתח חום. יש לי טראומה מחום, כיוון שבגיל 3 שבועות התאשפזנו בעקבות חום בבית-חולים, וזה תענוג מפוקפק ביותר. ברור לי שהפעם אם יהיה חום פשוט נקבל אקמולי, אבל בכל זאת... שבת שלום, תות.

היי תות..רוצה להרגיע אותך

אנחנו עשינו את החיסון הרגיל..לא היו תופעות לוואי.. אני הייתי ממש בחרדה..(מזכירה לי קצת את עצמי..) אבל עבר צ´יק צ´ק..קצת ציצי..והכל בסדר. שיהיה בהצלחה!

ת ו ת

New member
תודה לימור

כבר קניתי את החיסון הפרטי, וזה גם לא מרגיע אותי בכלל. ולגבי הציצי, ה-ל-ו-ו-א-י, אבל לא הצלחתי להניק, ואמנם בתחילה שאבתי חלב ונתתי רק אותו בבקבוק, אבל האישפוז הכניס אותי למתחים עצומים (לא פשוט לראות תינוקת קטנטונת עם אינפוזיה, ולשמוע אותה צורחת בבדיקות) והחלב נגמר
תות.

דניעל

New member
תנסי את החיסון הפרטי

infanrix יש לו פחות תופעות לוואי. עולה 178 ש"ח דרך הביטוח המשלים של מכבי, אם לא עלה המחיר.

תות..תנסי בכל זאת לא להילחץ

יש את החיסון הפרטי וזה נהדר.. וגם אם יהיה קצת חום..כמו שכתבת..קצת אקמולי ביידים..חיבוקים ..שירים..יהיה בסדר!

zimes

New member
אם את לא בטוחה אם תהיי רגועה

בזמן מתן החיסון, אולי תקחי אתך את אבא, סבתא, או אפילו חברה שלך. (אני אף פעם לא הלכתי לבד, אבל לי יש תירוץ טוב לענין)

תות, אני יודעת שבמכבי יש אפשרות

לקנות את החיסון הזה באופן פרטי ואז מקבלים חיסון שיש לו הרבה פחות תופעות לוואי אם בכלל, אם את בקופה אחרת יכול להיות שגם שם יש את האופציה הזו!!!!!!!! ובהצלחה!!!!!!!

ורק עכשיו שמתי לב שיש לך את החיסון

הפרטי, אז מה שרלוונטי מההודעה שלי זה שקים תעבור את החיסון בשלום וללא אף תופעת לוואי!!!!!!

מיכל - לא מדויק../images/Emo70.gif

גם לחיסון הפרטי יכולות להיות תופעות לוואי וחשוב להיות מודעת אליהן!!! ניתן ללמוד עליו מחיפוש בפורום אומנות הלידה. בהצלחה, שירלי.

odeia

New member
תות, בשבילך ובשביל הילדה, קודם

כל תתחילי לקחת רסקיו רמדי כדי לא להיות לחוצה ולהרגע. דבר שני, יום לפני החיסון וביום החיסון תני גם לילדה כמה טיפות רסקיו ואחרי החיסון תמרחי לה על החיסון קצת משחת רסקיו. הרסקיו מותר לכל גיל ולכל מצב שצריך אותו. הוא לא משפיע לרעה על חיסונים, בדיקות ועוד. לגבי חום, לפעמים אין מה לעשות ועולה לילד חום, תורידי חום לפי הצורך, באיזו שיטה שאת בוחרת, אבל כשאת בלחץ גם הילדה תהיה ויהיה לה קשה להתגבר. ויש גם משפט כזה, שאומר: נבועה שמגשימה את עצמה, אם מאוד תחששי מהחום, בסוף הוא יגיע בצורה הכי גרועה שאפשר לחשוב. תחשבי חיובי, ץדמייני אותכן אחרי החיסון, כמה הכל בסדר וקל והכל עובר נהדר. אם יש בעיה, תשלחי לי מסר ואשלח לך טלפון שלי כדי שאדבר איתך. הצלחה ותרגישו טוב

vered4

New member
היי תות

החיסון הזה הוא ראשון מסידרה של ארבעה,(גיל חדשיים, ארבעה, שישה ושנה). בדרך כלל בראשון יש הכי פחות תגובה, כי הגוף עוד לא מכיר ולכן לא מגיב (עדיין לא נוצרו נוגדנים בגוף שיגיבו). בכל מקרה שיהיה חיסון קל

למעלה