חיסון גיל שנה

הילית111

New member
חיסון גיל שנה

היי לכולם הזמן טס והנסיך שלי שנה הבאה בן שנה-מה שאומר חיסון גיל שנה....... הבנתי שזה שתי דקירות . עד כה טפו טפו טפו כל החיסונים עברו בסדר בלי בעיות (למעט חיסון חצי שנה שהיה לילה אחד עם חום ) ולא פיצלתי אף חיסון למרות שאפשר היה את חצי שנה למשל לפצל. לא פיצלתי וכאמור עבר בסדר השאלה היא האם חיסון גיל שנה הוא מועד יותר לפורענות מבחינת התופעות לוואי? אני די חוששת... אני גם רוצה לעשות לו מסיבה בגן לגיל שנה וגם בבית האם לעשות החסון לפני? וכמה לפני? אולי יום שישי אשמח לעצות וטיפים תודה

akavishon

New member
עד כמה שאני זוכר, חיסון גיל שנה הוא קשה יותר

אם אני לא טועה, התופעות לוואי שלו (אם) מתחילות שבוע אחרי החיסון. הגדולה שלנו היתה כמו שטיח סוף שבוע שלם. פשוט שכבה על הריצפה ולא היה לה כוח לזוז. לקטן, דחינו את החיסון לאחרי החורף (הוא יליד סוף נובמבר) וחיסנו אותו באביב כאשר היה בן שנה וחצי והוא לא סבל מתופעות לוואי בכלל. אני הייתי ממליץ לדחות את החיסון (זה לא שהמחלות שנגדן הוא מחסן מסתובבות להן באויר) עד אחרי החורף, ובכל מקרה, עד אחרי המסיבת יום הולדת.

Master Stav

New member
יהיה בסדר ../images/Emo24.gif

קצת יותר קשה אבל .....עובר ..... עם 3 עברתי בקרוב הרביעי ...

schlomitsmile

Member
מנהל
לא רוצה להפחיד אותך מה עוד שאני עצמי לא לחלוטין משוכנעת שהטענה הזאת מבוססת, אבל אני מכירה לא מעט הורים שמוכנים להשבע שהבן שלהם נהיה אוטיסט בעקבות החיסון הזה. גם בלי קשר לאוטיזם, החיסון הזה ידוע כחיסון "כבד". מצד שני- יש כמובן סיכון בלא לחסן. המסקנה הפרטית שלי, שאינה מחייבת איש מלבדי כמובן- אני מחסנת בכל החיסונים, אבל מפצלת, דוחה, ומקפידה על חיסונים בודדים (כלומר חיסונים שמגיעים במנות בודדות, ולכן אין בהם אף טיפת כספית).

הילית111

New member
הי

בעקבות מה בדיוק כי בגיל שנה זה מחומשת ומשהו נוסף MMR אז בעקבות מה?

schlomitsmile

Member
מנהל
כמדומני שהם דיברו על הMMR את כל המידע בעניין, תוכלי לקבל בפורום 'אוטיזם, גישה ביו-רפואית'. יש ודאי חומר רב בקישורים שלהם, ויש שם גם אחת בשם תלמה פינץ, שלמרות שאני חולקת עליה ברוב הסוגיות, אני מורידה את הכובע בפני הידע הרב שלה, והיא גם תמיד מוכנה לענות לכל שואל בפירוט רב.

למעלה