חיסון גיל 4 חודשים

polli1

New member
חיסון גיל 4 חודשים

הפיצקי שלנו אוטוטו בת 4 חודשים. התור לחיסוני 4 חודשים מתקרב ואני לא יודעת מה לעשות. היא היתה ממש גמורה אחרי החיסון של גיל חודשיים ושמעתי ש4 חודשים יותר גרוע.

איפה אני יכולה למצוא מידע על פיצול חיסונים, איזה חיסונים חשובים יותר או פחות ומה ניתן לדחות כמה שיותר?? אציין שאני כן מאמינה שיש לחסן אבל רוצה להתאים לה את החיסונים באופן אישי

פולספגן

New member
קחו בחשבו שאף מחקר לא בדק שילוב של מנה שלמה

של מחומשת עם מנה שניה מפוצלת.
&nbsp
מעבר לזה לא ארחיב, כי לדעתי אתם מסכנים את פיצקי אם תמשיכו לחסן לאחר שכבר ראיתם שהוא לא מגיב טוב לחיסון.

מידע על חיסונים

הי פולי וברוכה הבאה לפורום שלנו.
הורים רבים בוחרים בתכנית חיסונים שונה מהתכנית המומלצת ע"י משרד הבריאות. המפתח זה ללמוד על הנושא מכל הזויות שלו ולגבש החלטה מושכלת, לא מתוך פחד.
באתר העמותה למתן מידע על חיסונים תמצאי מידע רב ומתועד שיעזור לך לקבל החלטה.
חשוב לציין שאין לך שום חובה בחוק לחסן לפי התכנית (או לחסן בכלל) ולמרות שיופעלו עלייך לחצים כבדים והפחדות לחסן - ההחלטה (והאחריות על התוצאות) היא שלך ורק שלך.
מאחר והפיצקי שלך כבר הגיב באופן שלילי לחיסון קודם, נורת אזהרה אדומה (שלא לומר פרוז'קטור) מהבהבת לך עכשיו. יש דיווחים של הורים על החמרה בתגובה מחיסון לחיסון וגם בתדריך החיסונים של משרד הבריאות ובעלוני היצרנים של החיסונים מזהירים מחיסון חוזר למי שהגיב באופן שלילי לחיסון קודם.

קחי את הזמן, בלי לחץ, למדי את הנושא, התרחקי מ "עצות" של מפחידנים למינהם מפני מחלות זיהומיות שונות שלא יהיו שם להתמודד עם התוצאות האפשריות, וחסני רק מתי שאת מוכנה ושלמה, במה שאת החלטת ובמועד שאת בחרת.

למעלה