חיסון הפוליו ברוסיה

מתאמצת

New member
חיסון הפוליו ברוסיה

שלום לכולם,
הבת שלי ילידת 2001 ואומצה מרוסיה. היא קבלה את חיסוני הפוליו שם, בבית הילדים. האם ידוע לכם אם ברוסיה נתנו את הנגיף המומת או הנגיף המוחלש? מהפרסומים בעיתונים אני מבינה שזה קריטי לגבי העמידות לנגיף היום. ראו הכתבה בויינט http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4422862,00.html
תודה,
מתאמצת

אמאלבת

New member
מאוד מבלבל

אצל בת ה 9 כתוב בפנקס החיסונים מרוסיה, שהיא קיבלה גם נגיף מומת וגם נגיף חי/מוחלש, אי לכך אין צורך לחסנה. לעומת זאת הבת הקטנה כן צריכה להתחסן וזה מעמיד אותי בבילבול מוחלט, היתכן שיש הבדל בין מחוז למחוז? בין בתי ילדים? בין שנתונים? האם אין מדיניות חיסון אחידה ברוסיה?!

אפרילס

New member
לפי הבנתי, ישנם ביתי ילדים שמחסנים

רק עם הנגיף המומת, מכיוון שיש ילדים בכיתות עם מערכת חיסונית נמוכה, גם ילדים עם HIV והם לא יכולים לחסן עם הנגיף המוחלש כדי לא לסכן אותם.
למרות שהילדים מחוץ לבתי הילדים במדינות הנ"ל מקבלים חיסון שונה.
רצוי לבדוק בפנקס החיסונים של כל ילד.

סביון1

New member
לעניות דעתי, לא רצוי אלא חובה לבדוק בפנקס

החיסונים של כל ילד. הבן שלי למשל, יליד בישקק, קיבל שלוש מנות של החיסון המוחלש.

קשה7

New member
בכל מקרה היא מחוסנת ולא תחלה

גם אם הנגיף מומת או מוחלש-זה מספיק להקנות לה חיסון.לכן אל תיהיי בלחץ.בכל מקרה שלא יודעים או לא בטוחים.אין תורך להתחסן.החיסון החי נועד כדי להוריד את מס הנגיפים בביוב ישראל כדי שאנשים חלשים לא יחלו לכן אין זה אסון. אם מס מאות ילדים ומצים מרוסיה לא יקבלו את החיסון כמובן שאף רופא מטיפת חלב לא יגיד לך את זה.הם קיבלו הוראה לחסן כמה שיותר

למעלה