אז זהו שלא
1) שאלתי אחות טיפת חלב וקיבלתי מידע אחר (מה שכתבתי).
גם בכל המסמכים הרשמיים של משרד הבריאות כתוב שמ-2008 נותנים MMRV וההנחיה בתדריך החיסונים לא שונתה ("החל מ-1.09.2008 חיסון נגד חצבת, חזרת, אדמת ניתן יחד עם חיסון נגד אבעבועות רוח ע"י תרכיב משולב Priorix-Tetra"). אפשר לקרוא את החלק הרלוונטי בויקירפואה:
http://www.wikirefua.org.il/index.php/תרכיב_נגד_חצבת-חזרת-אדמת_-_Measles-Mumps-Rubella_vaccine

עכשיו תורך: היכן ההנחיה הרשמית לפצל את החיסון כי "גילו שהוא יותר מסוכן"?

2) אה, כמובן... זה מחקר "מוטה"?
התכוונת ש"שבעת" ממחקרים שלא תומכים בדעה שלך?
דווקא קראתי בעצמי, אבל תשמעי, זה בכלל לא משנה אני. זה אפילו לא משנה את.
יש גורמים מקצועיים בתחום הבריאות, הם צריכים לקרוא והם קוראים, והקונצזוס הרפואי הוא שאין קשר.
אפילו גופים שתומכות באוטיסטים לא איתך, אז יותר מזה?
מי שמעדיף להקשיב למקורות מפוקפקים שוליים במקום למומחים ולמקצוענים, בחירה שלו, מה עוד אפשר לעשות?
אפשר להמשיך לחזור על שקרים ולדפוק את הראש בקיר, אני מעדיף להתקדם הלאה. מבחינתי הנושא חפור.

3) אין כספית בחיסונים שניתנים לתינוקות ולילדים.
אני לא כתבתי שנותנים DT (=דיפתריה וטטנוס בלי שעלת!), אני כתבתי שנותנים חיסון שעלת לנשים בהריון שכולל גם פוליו.
אין כספית בחיסונים שנותנים לתינוקות בישראל. נקודה.
אלומיניום היא מתכת שקיימת בגוף האדם ונחשפים אליה ממקורות אחרים. בחיסונים הכמות זניחה ולא, אין קשר למחסום הדם למוח. הקשר היחיד למוח הוא בלבולי המוח שאת מפיצה כאן ואני טורח להכניס ראש בריא למיטה חולה ולהגיב לך רק כי אני חושש שהורים תמימים עוד עלולים להקשיב להפחדות שלך.

4) אני לא מנהל דיון על פגים. אני לא מתכוון להתייחס לכל פיפס שאת מחליטה לדחוף לדיון כי ככה בא לך. הלאה.

5) א. כמובן, לך יש...?
יא אללה כמה את נהנית לזרוע ספק ולעורר הפחדות... לא יאומן.
חיסונים נועדו למנוע מתינוקות לחלות, לא להפך. כשמקשיבים לך נדמה כאילו זה הפוך... בדיוק בשביל הדברים האלה יש נהלים של גופי הבריאות (והם מסתדרים מצויין בלעדייך).
ב. אין קשר בין "בתולית" לבין "הבשלה". ב"בתולית" כוונתי שהיא חסרת ניסיון. מ*רגע* שתינוק יוצא מהרחם מתחיל הניסיון, מתחיל המפגש עם העולם. התינוק נחשף *כל הזמן* לעולם סביבו והמערכת לומדת כל הזמן. כאמור, המטרה בחיסונים היא בסך הכל לקצר לה את הלמידה ולתת לה "פור" על וירוסים וחיידקים ספציפיים שיש אפשרות לעשות זאת.
אלה דברים ידועים שהנחתי שאת מכירה. אבל אם את רוצה מקור שיסביר לך איך חיסונים עובדים, בכיף, רק תבקשי.