חיסון כלבת

חיסון כלבת../images/Emo54.gif

ביום שני 8.11.04 יגיע וטרינר המועצה לחסן כלבים וחתולים בישוב יש להצטייד מראש בשובר תשלום - ניתן לקבל במזכירות הוטרינר יקבל בין השעות 17:00 עד 18:00 ברחבת המזכירות

אשירית

New member
כלבים משוטטים

בפעם הבאה שאראה את הכלב הדלמטי מחרבן בגינתי ( זו כבר הפעם השלישית ) פשוט אכניס אותו לביתי ואזמין את הוטרינר המחוזי או שאביא אותו למכלאה בעצמי. נמאס לי לנקות אחר כלבים שאינם שלי. נמאס לי לרחם על הכלבים ובעליהם. מי שלא יכול לטפל בכלבו כמוסדר בחוקי החברה שלנו, שלא יגדל כלב!!! נמאס לי לשמוע שכלב "חמוד מאוד" מגיע לצהרון של ביתי בת הארבע וחצי ומחולל שם מהומות. מי שיודע שהילד שלו אינו מסוגל לשלוט בכלב המשפחתי שלא ישלח את הכלב לסיבוב עם הילד.הכלבים בורחים והנפגעים הם תושבי הישוב הצעירים.

ziv2ori

New member
גם כלבים מפחידים שמסתובבים חופשי

ברחוב היער יש בית ובו כלב דוברמן מאוד מפחיד. אני עצמי עוברת למדרכה השניה כשאני צריכה לעבור ליד הבית, בדרכי לבית הספר או לגינה. הוא נובח על כל מי שמתקרב. אבל כל עוד אלה היו רק נביחות - מילא. כבר מספר פעמים שהכלב נמצא מחוץ לגדר, לא קשור וללא רסן לפה. בשבוע שעבר פחדתי שהבנות שלי יעברו משם בחזרה מבית הספר לכיוון הבית והתקשרתי למזכירות כדי שיודיעו לבעלי הכלב להכניסו פנימה. הם באמת הכניסו אותו, אך לאחר יומיים שוב הוא טייל לו להנאתו חופשי ברחוב.

למעלה