חיסון לאלצהיימר?

justme007

New member
חיסון לאלצהיימר?

קמתי הבוקר ופתחתי ערוץ 2, יש שם את תוכנית הבוקר עם גידי גוב. היה שם באנר למטה בתחתית המסך עם חדשות רצות. היה כתוב שם שפותח חיסון לאלצהיימר?! מישהו יודע משהו על זה? אני מנסה לחפש בגוגל לראות אם הבוקר יש חדש בנושא...

justme007

New member
מצאתי רק את הכתבה הזו

http://www.newscientist.com/article/dn9321-alzheimers-vaccine-shows-success-in-mice.html

אירילה

New member
לא צריך להיחפז ולהתלהב יותר מידי

היפנים רק "חושבים" שניסוי גנטי אשר בוצע בעכברים וגרם להורדת רמת חלבוני העמילואיד הגורמים לשקיעת גושים בחלקים שונים של המוח ,בשיעור של עד 38.5% ובאזורים מסויימים עד 50% מוביל אותנו בדרך לניצחון על המחלה .נאמר עוד בכתבה שאין תופעות לוואי ל"חיסון" אבל כאמור זה רק ניסוי על עכברים. עוד מופיע בכתבה כי בניסוי דומה על בני אדם התגובה היתה חזקה מידי והובילה לנפיחות במוח ,לצד הרס המשקעים. לכן צריך לקחת את המחקר בע"מ ומאידך לקוות ולהתפלל שהיפנים אכן בדרך הנכונה ,לצערנו נכון להיום תרופה אין ומחקרים לרוב. יום טוב לכולנו גרשון נ.ב. מה חדש באתר המוקם? יישר כוח לך

justme007

New member
אני רוצה להאמין שכן יש התקדמות

זה עדיף מכלום, לא? אני אחזיק להם אצבעות ואעקוב אחרי זה. לגבי האתר - שלחתי לך לפני יותר משבוע מייל פרטי בנושא ואני עדיין מחכה לתשובתך ?!

justme007

New member
אתה יכול לשלוח לי בפרטי

כתובת מייל שלך? כי זה עם קובץ, יכול להיות שבגלל זה זה לא עבר תודה מראש

טיקו1

New member
הידיעה בערוץ 2

גם אני ראיתיה וחפשתי מקור ממשי... ראיתי רק ב-Y-NET של ידיעות אחרונות ידיעה על פיתוח במחשב לעזרה בהעלאת זכרונות, מאונ' באר שבע.

למעלה