חיסון לפוליו בטיפות מסוכן - קראו

חיסון לפוליו בטיפות מסוכן - קראו

הופיע עכשיו בויינט שמפסיקים לתת את הטיפות לחיסון פוליו מחשש להתפרצות של המחלה, כיוון שמדובר בנגיף חי. למי שלא יודע יודעת יש חיסונים הומאופטיים שלא דופקים את המערכת החיסונית של ילדינו הרכים בשנים אלא מסייעים להם שיהיה כל טוב והרבה בריאות וצחוק http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3067767,00.html
 
בדיוק הבוקר חשבתי על זה

כיתתה של ביתי חוסנה היום נגד כל מיני. תבינו בעצמכם מה אני עשיתי. חשבתי לעצמי שעלול לקרות מצב בעייתי שבו הסביבה בעצם משדרת מחלה, שהרי חיסון זו אינפורמציה של מחלה. זה עלול להדביק. ככה הרגו אלפי אינדיאנים כאשר החליטו שעדיף בשבילם לקבל חיסון פוליו. ועד אותו הזמן לא היה להם שום פוליו בחיים. המרצע יוצא מן השק. אני חייב להדות שיש לי הערכה אליהם על הודאה בטעויות. רק חבל שהן לעיתים פטאליות. יותר ויותר הודאות על אובדן דרכם מתבררות וזה רק ילך ויתחזק יותר.
 
נושא רגיש במיוחד אך אומר כך

בן האדם חושב לעצמו שהנה יצליח להכחיד את הרשע מהעולם וישאר רק טוב. הוא מאמין בזה באמת ובתמים. הוא כבש את הערבות והכניע את הימים והרג את הליוויתנים הגדולים שלח זרועותיו אל הירח ( וקלקל את הפנטזיה הרומנטית להורדת הירח. הוא לא אומר את זה יותר לאהובתו כי היא תענה שאין לו מספיק כסף לכך. אז לא מדברים יותר על הירח - יש רמדי מאור הירח, היית מאמינה ? ). בכל אופן, הוא עשה כל מה שלעיל ידו. שדה הקרב הקשה ביותר שריתק אותו יותר מכולם היה הרצון לשלוט במהלכי החיים והגוף. אין יותר מה שיאיים על קיומו של האדם, ושעדיין מסתובב חופשי. פרט לכוחות הטבע והדרך בה הם פועלים ומראים את עצמם.
חיסון = חי אסון. לעומת חוס נהיה ( מלא חסד וחמלה במקורו ). בשביל להבין את הנושא הזה יש להבין קודם איך מתנהלת מדינה בעלת שלטון מרכזי. לכל מדינה יש התחלה, היא נולדת מתי שהוא. מדינה נולדה וקמה. עוד לא ממש עומדת על תילה. נציגיה החלו לנקוט בפעולות ראשונות התומכות בהשתלבות בקרב שאר האומות העולם. מתחילים גישושים ראשונים ואור מקווה נדלק. חותמים נרגשים על מגילת הלידה. אומנם צבא עדין אין ממש, וההגנה היחידה היא חסותן של המעצמות הגדולות ( הציצים ), אך עם זאת שמחים ומלאי תיקווה בלב יוצאת העגלה אל הדרך. התינוק בא לעולם מצוייד בכלים להתמודד עם תנאי הפלנטה הזו. הוא החל את התפתחותו בבטן אימו וגם לאחר שהוא מגיח החוצה, הוא ממשיך בהתפתחות והשלמה. על פי ממצאים מערביים התינוק נולד ללא מערכת חסונית פעילה ולמעשה מוגן על ידי חלב אם. חלב האם מכיל את כל הסודות הקשורים בבני האדם. סודות שהם בינו לבין הגוף. לנו יש רק שמץ של מושג ולי כהומיאופת יש מידע יקר ערך אודותיו. לו מערכת החיסון של התינוק הייתה כשירה ופעילה הוא היה תוקף את אימו. שהרי בסופו של דבר מדובר בגוף זר. אז הטבע דאג שזה לא יקרה. כלומר שהטבע הוא פציפיסט. דוגל בשביתת נשק. היית מאמינה ? ביום הראשון לחייו ולעיתים מיד עם שליפתו, מזריקים לו אינפורמציה של מחלה קטלנית, צהבת נגיפית. עכשיו גופו שחסר את הכישורים, שלא ידע שמיד עם בואו עליו יהיה להלחם, כמו בספרטא. וזו מלחמה על השרדות. האינפורמציה הצהבתית רוצה לנצח וכוח החיים האנושי רוצה גם. רק אחד מנצח, זה החוק. בלית ברירה הגוף מקצה משאבים פיזיים ואנרגטיים אל החזית וזאת כאשר הוא מפקיר חזיתות אחרות. ויצורים נאלחים שממתינים לשעת כשר לא חסרים. וכך קורה שאחרי חיסונים כאשר המערכת נחלשת בהקיפיה, מצליחים לחדור וירוסים, חיידקים, ואז יש כל מיני תגובות עוריות, ואוזניים וריאות.. ומתחיל הבלאגאן. טיפולים כימיים, דיכוי תופעות שהגוף יצר במטרה לחסום מבעד למחלה לחדור ולחלחל פנימה אל המרכזים. ועד כאן דיברתי רק על חיסון אחד. אחר יש מרובעות ומחומשות. ועכשיו הגוף נאלץ להלחם בכמה חזיתות בעת ובעונה אחת. והוא חייב לנצח על פי צו החיים, ובכל מחיר, אפילו של מחלה. בעבר ראיתי נזקים כתוצאה מהחיסונים בצורה הרבה יותר ברורה. התגובות היו פיזיות וניתנות לצפיה. תוך בדיקה על גבי פנקס החיסונים ביחס להתחלת הבלאגאן. כיון קשה להבחין בזה ולדעתי לא משום שהחיסונים מזיקים פחות אלא משום שיש לי תחושה שהם כל כך מתוחכמים עד כדי כך שהם מצליחים לחדור בעורמה את מנגנוני הבקרה של מערכת החיסון. הבעיה לדעתי עוברת להתבטא ברבדים הגבוהים של האדם, ברוח, ואחרי רמה זו קשה מאוד לעקוב, כי אין נקודת התייחסות. עם זאת עדיין יש הרבה מאוד תינוקות שזקוקים לרמדיס הומיאופתיות והגורמים העיקריים למחלותיהם נעוצים במתקפת החיסונים האינטנסיביים בחודשי חייהם הראשונים. לא תמיד ניתן להוכיח זאת אך לי כהומיאופת יש הרבה מאוד נסיון בכך.
 
תינוק אחד קטן-שעובר כל מה שאתה

מתאר. החיסון של גיל 4 חודשים גרם לאדוארד שלי התקפי קוצר נשימה ופריחה מוגברת על הגוף. כיוון שעם לולי (בת שש וחצי) לא חוויתי תופעות לאחר מתן החיסונים אני עומדת ושואלת את עצמי האם להמשיך במתם החיסונים? האם זה שלא אתן לו לא יחסוף אותו למחלות נוראיות? מה גרוע ממה?
 
סוגיה רגישה

אין תעודות ביטוח. על פי תפיסתי רוב החיסונים אינם חיוניים ממש, חלק מהם נותנים תשובה חלקית בלבד וכולם יכולים להזיק. מחלות כמו אדמת, חצבת, חזרת, אבעבועות רוח אינן נחשבות למסוכנות והן נקראו בעבר מחלות ילדות. רוב הילדים היו עוברים אותן בשלום. דלקת קרום המוח היא מחלה נדירה יחסית והסיכוי של אדם לחטוף אותה הוא פחות מ 0.01%. שעלת חיסון בעייתי וכבר גרם להרבה צרות פוליו היא המחלה הכי ראויה כי ההדבקה נעשית דרך מערכת העיכול - מים מזוהמים בדרך כלל. טטנוס גם הוא ראוי אך בגיל שבו התינוק כבר עצמאי ומנייד את עצמו ועלול להפצע. צהבת ראוי אך לא בגיל יום. שכחתי משהו? בכל אופן מאחר והתינוק מגיע חדש לעולם ואפילו אימו לא יודעת מה מצב מערכותיו הגופניות והחיסוניות, יש לתת לו את הזמן להסתגל אל העולם החדש, לבנות את עצמו, ללמוד אותו ולראות איך הוא מתפתח, ורק לאחר שרואים שהוא מתאקלם בצורה טובה, אפשר לשקול חלק מהם. וגם אז להפריד ביניהם ולוודא שחלפו מספר חודשים שקטים בין חיסון לחיסון. אם צצה בעיה כלשהי בימים או בשבועות שלאחר החיסון צריך לטפל בזה על ידי הומיאופתיה. אין שום שיטה אחרת שמסוגלת לנטרל נזקי חיסון. הנושא הזה רגיש מאוד ומערב הרבה מאוד יצרים, כבוד וכסף. מבחינה פורמליות אומר לך שרון ולכל האחרים שהמלצותי הן רעיוניות ואינן מהוות המלצה להמנע מחיסון. את מבינה. יום טוב אלישוע.
 
תודה לכם. אצלינו במשפחה

הדיעות עדיין חלוקות ואנחנו לומדים יחד עם אדוארד דברים חדשים מדי יום.
 
חיסונים הומאופטיים

אנחנו חיסנו את ביתינו בחיסונים רגילים, וראינו את תופעות הלוואי. הבן שלי גם קיבל לצערי את הצהבת והתחל לחרחר מיומו הראשון. ומאז העברנו אותו לחיסונים הומאופטיים (אצל הומאופט לא קלאסי אמנם בירושלים אבל שמשלב גם ידע של רפואה סינית) ותודה לאל לא היו תופעות לוואי. קשה מאוד לדעת והפניקה שיש גם מגיעה אלינו... זה נושא לא פשוט ורגיש ביותר. אבל בהחלט ההומאופטיה היא בשבילי איזה קרן אור שמאפשר להיות מעט אופטימיים בים ההפחדות הבריאותיות עכשיו הבת שלי צריכה לקבל חיסונים בבית הספר ואני רוצה לחסן אותה גם בהומאפטיה זה מרגיש לי נכון יותר שיהיה ליל מנוחה ובהצלחה בגידול, כמו שאומרים "גידול קל" !!!
 
למעלה