חיסון מחומש

ronabishi

New member
חיסון מחומש

אני יודעת שכבר דנתם רבות בנושא זה אך שאלה נוספת לי, ביתי בת חודשיים וחצי והגיע הזמן לחיסון המחומש.. בטיפת חלב ביקשתי שתפצל לי את החיסון והאחות פיצלה לדלקת קרום המוח בנפרד, פוליו בנפרד ומשולש בנפרד אותו היא הסבירה שאי אפשר לפצל. האם ישנה כספית במשולש (דפתריה טטנוס שעלת)? האם מתחתחילה הייתי צריכה לפצל או שמא אין כספית במחומש ויש רק במשולש, אני ממש מבולבלת..

razgalili

New member
חיסון מחומש.

אם יש לכם ילד אוטיסט במשפחה תוותרו על החיסון. חבל על הסיכון בילד אוטיסט נוסף. אם אין לכם ילד אוטיסט במשפחה אתם יכולים לסמוך על הרופאים, או לא. אנחנו לפני שהילד אובחן החלטנו שלא לחסן שום דבר עד גיל שנתיים, מתוך הנחה שהמשקל הגבוה יותר והמערכת החיסונית הבשלה יותר יגנו על הילד. החלטנו גם שלא לתת לילד חיסון נגש שעלת. החלטות אלו נבעו מהמחקר הספציפי שעשינו והן אינן המלצה שבהכרח הייתי נותן למשפחה בריאה. הייתי ממליץ לכם לעשות את המחקר שלכם בעצמכם ולהגיע למסקנות שלכם. אין שום סיכון משמעותי נוסף אם תחליטו לדחות חלק מהחיסונים חודש או חודשיים או ארבעה בזמן שאתם קוראים ולומדים בעצמכם.

razgalili

New member
לגבי כספית בחיסונים

לפי מה שנאמר לי אין בשוק חיסון טטנוס שאינו מכיל כספית, יתכן שמאז שאני בררתי השתנו הסטנדרטים, אבל אני אישית לא סומך יותר על יצרנים ורופאים.

למעלה