חיסון נגד אבעבעות שחורות האם יש התוויות נגד מתן חיסון לחולי קרוהן או כוליטיס?
נ נעמי21 New member 22/12/02 #1 חיסון נגד אבעבעות שחורות האם יש התוויות נגד מתן חיסון לחולי קרוהן או כוליטיס?
ד דר דרור וסרמן New member 23/12/02 #2 בינתיים לא הייתי רץ לעשות חיסון ברשימת ההתויות מחלת מעי דלקתית אינה מופיעה אבל אני מציע בינתיים להתפלל לשלום ולא לרוץ להתחסן כל טוב
בינתיים לא הייתי רץ לעשות חיסון ברשימת ההתויות מחלת מעי דלקתית אינה מופיעה אבל אני מציע בינתיים להתפלל לשלום ולא לרוץ להתחסן כל טוב
נ נעמי21 New member 24/12/02 #3 קודם כל תודה מתשובתך קבלתי הרושם שאתה מתכוון לכלל האוכלוסייה ולאו דווקא לחולי קרוהן. האם אני צודקת?
ד דר דרור וסרמן New member 24/12/02 #4 התכוונתי לחולי מחלות מעי שאר האוכלוסיה לא פנתה אלי ואני לא מנהל פורום לבריאים... העקרון של חיסונים במחלות עם הפרה באיזון המערכת החיסונית מעט יותר מורכבים- ועל כן לא הייתי רץ להתחסן התפילה לשלום היתה לכל המדינה אמן
התכוונתי לחולי מחלות מעי שאר האוכלוסיה לא פנתה אלי ואני לא מנהל פורום לבריאים... העקרון של חיסונים במחלות עם הפרה באיזון המערכת החיסונית מעט יותר מורכבים- ועל כן לא הייתי רץ להתחסן התפילה לשלום היתה לכל המדינה אמן