חיסון נגד שפעת

daniella4

New member
חיסון נגד שפעת

רופאת הילדים המליצה לחסן את בני והתאום בני השנתים וחצי, בחיסון נגד שפעת. מכיוון שהחורף הקודם היה עמוס בהתקררויות שגרמו לשיעול כבד שהצריך כל הזמן אינהלציה. היא אומרת שלדעתה זה לא מסוג החיסונים שמהווים סיכון לילדים עם pdd. והיא שמעה רק על החיסון של גיל שנה. יש למישהו מידע בנושא למרות שידוע לי שכל דיעה בעניין היא לא ודאית. כי העניין לא הוכח. בכל אופן רופאים לא נותנים תשובה החלטית בעניין. כי אף אחד לא לוקח אחריות.

האחריות היא שלנו ההורים -כך זה קורה

היי דניאלה, בחיסון נגד שפעת יש כספית בתוך החומר המשמר הנקרא תימרוסאל. הכספית נמצאת בו במינון של 25 מיקרוגרם. זהו מינון סביר לילד בריא, אך כאמור המום של פירוק ופינוי הכספית ע"י הכבד הוא אחד מהמומים הגנטיים המרכזיים הנמצא במרבית הילדים מהספקטרום . לכן את מסכנת את ילדך באופן משמעותי כאשר את נותנת לו חיסון נגד שפעת. כמובן שהרופאה לא תגיד לך את הנתונים האלה.. מאכילים אותה בנתונים אחרים בכנסים השונים שבהם היא נמצאת, באדיבות חברות התרופות... אני מכירה זאת מקרוב, היות ועבדתי שנים בחברת תרופות, לא מעט עם רופאי הילדים.. ואין להם שום מושג בנושא!! עצוב מאד.. אך זוהי עובדה. ולגבי הרגישויות שלהם בחורף, קרוב לודאי שרגשות המערכת החיסונית גורמת להם למחלות המרובות. יש טיפול הומיאופטי למניעה ויש טיפול בשלב התחלת המחלה. שווה לך לבדוק את הנושא עם הומיאופט העובד עם ילדים מהספקטרום האוטיסטי. שנה טובה ובריאה!

נונינה1

New member
מעניין , דוקא הבן שלי לא היה בכלל

חולה בשנים הראשונות ועם ההתקדמות וההתפתחות והיציאה מהבועה הוא גם התחיל להדבק במחלות של אחיו ולהיות נורמלי גם בתחום הזה.

מחלות חום הן מחלות בריאות

בראיה ההומאופתית יש מחלות קלות ויש עמוקות. מי שיודע לחלות ב"מחלות קלות" כמו לדוגמא חום בחורף, יהיה בריא יותר ממי "שאף פעם לא היה חולה". זאת היא דוגמא לתפיסה השונה של חולי ובריאות בראיה ההוליסטית. כך שהדוגמא שלך נונינה לגבי בנך, שכשהיה "בבועה" לא היה חולה וכשנהיה בריא יותר בנפשו חלה יותר במחלות רגילות, היא דוגמא מצוינת לתפיסתי. משום כך אני "מאחלת" לילדיכם שיהיו חולים בכל חורף לפחות פעם אחת, במחלת חום בריאה.....אם תתנו להם חיסון נגד שפעת תקחו להם את היכולת להיות חולים. וגם-אל תורידו להם את החום מיד, תנו לו קצת לעלות. שנה טובה ובריאה עירית פרידמן-הומאופתית קלאסית

חיסונים אינם הסיבה היחידה לאוטיזם

אולם בתוך אוכלוסיית הילדים בספקטרום האוטיסטי קיימת קבוצה גדולה שבה קיים המום של פינוי הכספית ע"י הכבד, יחד עם מום במערכת החיסון הגורם לכך שוירוסים מוחלשים משתלטים על מערכת העיכול והמוח. שני המומים ברי בדיקה ונפוצים מאד. במקרה של המום במערכת החיסון, אפשר לראות שהילד לא פיתח רמת נוגדנים תקינה למרות כל החיסונים שקיבל. במקרה שלנו, ולדוגמא, גם במקרה של יובב שפורסם בעיתון- יש הדרדרות במצב הבריאותי ובתפקוד הילד לאחר החיסונים של גיל שנה. הספרות הישנה שלא הכירה את המנגנון הזה, גרסה שהדרדרות לאוטיזם נגרמת אחרי גיל שנה.. ולא ידעו למה. אז הנה חלק מהתשובה. עדיין יש מגוון רחב של ילדים עם ליקוי תקשורת בגלל סיבות אחרות. יתכן שחלקם בעלי מערכת חיסונית תקינה ותפקודי כבד מושלמים, אך יש להם מום אחר הגורם לנדק המוחי הנוירולוגי- היוצר תסמונת אוטיסטית. הנושא מחקר סוף סוף.. אז אולי ימצאו מנגנונים ברורים יותר ויתאפשר גם לבצע מניעה בקרב האוכלוסייה שבסיכון. ובינתיים לא כדאי לחסן כלל. אגב בחיסון MMR אין בכלל כספית. הנזק ממנו קשור למרכיבים הויראליים של החיסון. שנה טובה ובריאה!

anidnd

New member
חמותי לא סובלת מPDD אבל החיסון

גרם לה להיות חולה כל החורף... קצת טישו, קצת ויטמין C, קצת להיות בבית עם אמא ולהפסיד גן או בית ספר. זה חלק מהפינוק של החורף לא? אני מבינה שאינהלציות זה כבר לא כל כך מצחיק, אבל הידרדרות נוספת במצב ה PDD גם לא... דרך אגב, תלמה צודקת. ההורים הם אלה שצריכים להחליט, וההורים הם אלה שצריכים להתמודד עם התוצאות של ההחלטה. אני עובדת בחברת תרופות ולצערי או לשמחתי אני כבר לא רואה ברופאים אנשים יודעי כל שיכולים לעזור לנו לקבל החלטות על סמך מידע מושלם. למדתי לשים סימן שאלה ולא נקודה בסוף כל משפט שלהם.

למעלה