חיסון נגד שפעת

benny.sp

New member
חיסון נגד שפעת

הי, האם אתם יודעים האם כדאי לקבל חיסון נגד שפעת? או שהשפעתו עלינו לא רצויה.

RomiVais

New member
היי בני, ערב טוב!! ../images/Emo6.gif

לגבי חיסון נגד שפעת, זה בעצם תלוי בך. אני בטוחה שיכתבו לך את דעותיהם כמה מהחברים כאן, אבל יש שלוקחים ויש שלא. אני לא חושבת שאפשר לדעת לפני שלוקחים אם זה יועיל או יזיק, כך שקשה לי להגיד לך. בכל מקרה, אני מקווה שאכן יכתבו לך פה ויעזרו לך להחליט על כך, אצלנו למשל אמא שלי לא מקבלת כי החורף באילת הוא לא חורף והיא אף פעם לא חלתה בשפעת... בהצלחה!!
שיהיה לך ערב נפלא, רומי

אורית...2

New member
אני ניסיתי פעם אחת...וזהו ../images/Emo101.gif

בני שלום , בשנה שגילו סוף ,סוף....את מה שיש לי ,אמרו לי "טוב עכשיו את בסיכון גבוה.....את צריכה לקבל חיסון" באה אחות ,נתנה לי זריקה
ולמחרת בבוקר קמתי עם חום גבוה....בעצם לא קמתי, שכבתי 3 ימים "חולה..."עם שפעת ממש ...מה שאף פעם לא היה לי
ההסבר שקיבלתי היה...שכנראה כבר השפעת "דגרה" והזריקה זירזה אותה
בקיצור זו היתה הפעם הראשונה והאחרונה שלקחתי חיסון... אם השפעת תגיע שתבוא...אבל לקבל זריקה (כואבת...)ואחר כך לשכב חולה, לא תודה
אבל אצל כל אחד זה אינדיבידואלי...לאחד זה טוב לאחר לא, אז צריך פשוט לנסות......ולראות, נדמה לי שהשנה החיסון הוא בלי תופעות לוואי...אבל אולי תגיע איזו "שפעת חדשה..." שלא נימצאת בחיסון
בקיצור זו החלטה שלך....(איך עברו השפעות הקודמות שלך???) מקסימום מנסים...אם זה טוב ,אז טוב !אם לא ...אז חולים איזה 3 ימים עם שפעת, וחום ותה...(יש לי חברה שכל שנה מקבלת את החיסון,אין לה שום תופעות לוואי, אבל כל שנה יש לה איזו שפעת. לזה אין לי הסבר........) מה שרציתי להגיד זה שזאת החלטה לך...ומה שתחליט שיהיה לך

אור/2

New member
ערב טוב!!!

מידיעתי קבלת החיסון נגד שפעת הינה החלטה אישית, כאשר הרופאים ממליצים. מידיעה אני יודעת שיש כאלה שהחיסון משפיע עלים לרעה. האיש שלי קבל בתחילת החודש חיסון,ולאחר מס´ ימים חל קצת נסיגה בבריאותו. הוא מקפיד לקחת את החיסון מתוך ידיעה אישית שאם חלה בשפעת הוא בהתקף. כל אחד מכיר את גופו והסטורית המחלה,ומקבל החלטה בהתאם. בהצלחה בכל החלטה, ורק בריאות!!!!
ביי

למעלה