חיסון פוליו - eVisitor

חיסון פוליו - eVisitor

אהלן,

אני טס לאוסטרליה (עובר בסידני ל-3 ימים בדרך לניו זילנד) בעוד שבוע וחצי וזקוק לעזרתכם, עקב חשש גדול ואי ודאות כיצד לפעול.

הגשתי לפני שבועיים ומשהו את הבקשה לויזה, כפי שעשיתי בפעם שעברה, באמצעות האזרחות האוסטרית שברשותי. בפעם שעברה קיבלתי תוך שעתיים אישור למייל שיש ויזה אלקטרונית והכל היה פשוט וקל. מכל מקום, הפעם אחרי 3 ימים קיבלתי מייל חוזר על סיפור הפוליו ושעליי לשלוח להם את תיעוד שחוסנתי (בדיעבד, כך הבנתי, הייתי צריך לדאוג לזה יותר זמן מראש). שלחתי את פנקס החיסונים (שלשמחתי יש לו אותו מהילדות) בצירוף הערה שאני מקווה שהזמן יספיק לאישור הבקשה. חשבתי שתוך כמה ימים אקבל תשובה חיובית - אך זו טרם הגיעה. הסטטוס של הויזה ב-ImmiAccount הוא עדיין In progress.
בינתיים, שלחתי 2 מיילים נוספים שבהם סיפרתי את מצבי וביקשתי עזרה כדי לוודא שהויזה תתקבל טרם הגעתי. לא נעניתי. צלצלתי לשגרירות בארץ (שלא עונה לטלפון אלא אם מדובר במקרה מוות) וגם למשרד ההגירה באוסטרליה (אבל לא הצלחתי להשיג אותם). אני תוהה כעת מה לעשות.. ואשמח לדעת מניסיונכם עם מערכות הבירוקרטיה באוסטרליה.

(א) לחכות והכל יהיה בסדר. מקסימום אגיע עם הדרכון האירופי ופנקס החיסונים והם ייתנו לי להכנס במקום.. (יש מצב שהם יגידו לי לעלות על טיסה חזרה? זו אופציה שמפחידה אותי מאוד כמובן)
(ב) לצלצל שוב לחו"ל ולחכות על הקו עוד פעם הרבה זמן, בתקווה שאענה ושמי שיענה יעזור. יש לציין שהם כל הזמן כותבים שעדיף לפנות אליהם באי-מייל.
(ג) לסוע לשגרירות לפגוש מישהו פנים אל פנים (יהיה לו משהו לעשות עם זה בכלל?)

אשמח לשמוע מניסיונכם ודעתכם. בסופו של דבר המצב הוא שביקרתי כבר באוסטרליה לפני 3 שנים , אני טס לביקור משפחתי (ומגיע לשם עם בת הזוג שלי ואחיה - שהם אזרחי ניו זילנד), אני אזרח אירופי ויש לי תיעוד שחוסנתי נגד פוליו.

תודה רבה ויום נעים,
רועי

מישהו? תגובה?

ממש אודה לעזרתכם ודעתם.
ניסיתי שוב לצלצל אליהם אך אחרי חצי שעת המתנה על הקו בשיחה בינ"ל הבנתי שכנראה לא עונים כל כך לשיחות טלפוניות..

yedo2907

New member
בדיוק אותו סיפור

אני גם בדיוק באותו סיפור... מגיש בקשה לויזה עם הדרכון האוסטרי שברשותי.
אני הגשתי לפני שבוע, ואז חזרו אליי יומיים אחרי לשלוח להם אישור על חיסון פוליו.
שלחתי להם את האישור לחיסון ביום חמישי ומאז לא יצרו איתי קשר.

מקווה שיהיה בסדר..

למעלה