לא, זה פשוט ההבדל בין שקר לאמת
לא בדקתי את המאמרים שלכם, אני יכולה רק להניח לאור רמת ה"תרגום" שראיתי עד היום שגם בהם יש אי דיוקים, אבל כפי שאמרתי, אני לא מתנדב שלכם ואין לי כוונה לעשות עבורכם עבודה בחינם.
אני צודק ולא רק בנקודה הספציפית הזו: כשאתה מביא מידע ממקור אין לך רשות לשנות אותו ללא גילוי נאות!!! לא מבחינת זכויות יוצרים, לא מבחינת אתיקה עיתונאית, לא מבחינת הוגנות לציבור, וגם לא מבחינת האחריות המוסרית.
הדיווח ה"חופשי" שלכם אינו תקף כל עוד לא הצהרתם מפורשות שזה דיווח חופשי שאינו נאמן למקור ולא משנה באילו דרכים יצירתיות תסובב את זה. שלא לדבר על כך שאם אתם מדווחים לפי מה שבא לכם אתם בעצם ממציאים מידע כי הוא לא נשען על כלום. אם הוא נשען, הביאו את מה שדווח ולא מה שנראה לכם / בא לכם / דעתם / דמיונכם.
ברגע שבמקור המידע נכתב שזה לא פוליו, זה לא פוליו, נקודה (אלא אם יש מקור מידע אחר שאומר שזה כן, ואז תביאו אותו). אין מה להתפלפל, אין מה להתווכח ולא משנה אם זה שקול לפוליו או חמור באותה המידה או יותר. חומרת המצב היא ניתוח שאתה יכול להוסיף מטעמך אח"כ. אבל מה שעשית הוא לתת דיווח שקרי ואתה אפילו לא יכול לטעון לתום לב אחרי שהועמדת על טעותך ובכל זאת בחרת ביודעין שלא לתקן, ולא בפעם הראשונה אלא באופן שיטתי.
בחתימה שלך כתוב "היה שוחר אמת"... פחחחח! איזה לעג לרש.
תן לי לתקן לך גם את החתימה: "היה שוחר אמת סלקטיבית משלך, אל תיתן למציאות להפריע לך".