חיסון צהבת תופעות לוואי וחיסון תינוקת ...

חיסון צהבת תופעות לוואי וחיסון תינוקת ...

שלום ,
אני אמא טריה לתינוקת בת חודש , לצערי כבר נתנו לה את חיסון הצהבת כמקובל עוד בבית החולים, לפני יומיים היא קיבלה את החיסון השני של הצהבת , ומאתמול היא ממש לא שקטה- קשה לה להירדם, היא עצבנית , בוכה המון והכי מתריד אותנו שעד שהיא נרדמת היא יכולה פתאום לפרוץ בבכי צווחני שכמעט בלתי אפשרי לעצור ...
מאז לידתה היא הייתה תינוקת מאוד רגוע וישנה טוב ואף פעם לא בכתה ללא סיבה טובה ... עכשיו היא בוכה בפאומיות מתוך שינה ולפעמים אם נגענו במשהו במיטתה או עברנו ליד היא מתחילה לבכות ... האם זו תופעת לוואי שתחלוף או שצריך רופא ?
עכשיו אנחנו חוששים מכל החיסונים , כל היום קראנו מידע באינטרנט אבל לא באמת מצאנו תשובה באילו חיסונים יש כספית או חומרים משמרים אחרים שמסוכנים מאוד ... אשמח אם תוכלו לעזור לנו בשאלה הזאת ...
והאם לעשות את החיסון המשולש? ועבעבועות הרוח ?
תודה מראש על התשובות !
 

rainbow i

New member
עד שתקבלי תשובות ממי שבקיא ממני

בינתיים אומר לך שבחיסוני השגרה אין כספית. החומר הזה הוצא ממרבית החיסונים הקיימים בעולם ובכל מקרה לא נמצא בחיסוני השגרה של הינקות.
בנוגע לחומרים נוספים שיש בחיסונים את יכולה לקרוא את עלוני היצרן של כל חיסון, וכן מידע נוסף ומורחב על החומרים עצמם. אני חושבת שמור יוכל לתת לך קישורים מדויקים...

מכיוון שאת לא שקטה ומרגישה שהתגובה של הבת שלך היא מעבר למה שחשבת שאפשר לצפות לו - הייתי מציעה לך להתייעץ עם רופא ילדים שאת סומכת עליו.
ללבטים בנוגע לחיסונים הבאים - יש לך הרבה זמן לחקור ולשקול את הנושא.
לאבע' רוח, לדוגמה - יש לך לפחות שנה להתלבט ביחס אליו...
אני מציעה שקודם תלכי עם הקטנה להיבדק ולראות שאתן חוזרות לרגיל, ואח"כ תתחילי בסבלנות לעשות את המחקר שלך.
 
גם לנו קרה אותו הדבר מהחיסון זה

אני לא חיסנתי בבית חולים אלא חודש אחרי בטיפת חלב ועברנו שלושה ימים נוראיים, אח"כ היו הפוגות אבל מדי פעם שוב הסיפור חזר על עצמו. במקרה שלה לקח חודשיים עד שחזרה אל עצמה. וגם היא נולדה מאוד רגועה וישנה מצויין עד אותו חיסון. אחרי חודשיים דברים התחילו להסתדר אבל כמובן שהפסקנו את חיסוני השגרה וכיום היא בת שנה וחצי ועדיין לא חוסנה. בקרוב נתחיל לחסן אבל רק באופן חלקי ואחרי שעברנו ייעוץ חיסונים.

הרבה כוח ואמונה. תצליחו לעבור את זה.
 
תגובה טיפוסית ומידע על סיכוני החיסונים

שלום סאלי.
צר לי לשמוע על התגובה של בתכם לחיסון, זה דיווח דומה מאד לדיווחים של הורים אחרים. חבל שאין רצון כן של המערכת הרפואית לבדוק לעומק מקרים כאלו, מחשש ליחסי ציבור שליליים לתכנית החיסונים.
ברוב המקרים, תופעות מעין אלו חולפות, אבל אין לדעת באמת מי רגיש יותר ומי לא.
בהרצאה הזו, מאת מומחה בעל שם עולמי בתחום רעילות האלומיניום, הוא מדבר על דרכים להפחית את השפעת האלומיניום, כמו למשל לשתות מים מינלים העשירים בסיליקון. בחיסון צהבת B יש אלומיניום. קיבלנו דיווחים גם על נפגעים שמטפלים ברפואה אלטרנטיבית הצליחו לעזור להם, תנסו אולי להתייעץ עם ד"ר חיים רוזנטל ברעננה, הבנו שיש לו ניסיון עם נפגעי חיסונים.
אתם יכולים לקרוא כאן בהרחבה על צהבת B והחיסון, לרבות תופעות לוואי ידועות ומדווחות, והמרכיבים בחיסון. תוכלו באתר העמותה גם לקרוא על כל החיסונים האחרים, ולקבל החלטה על המשך החיסונים - כן / לא / מתי, על בסיס המידע הזה והתייעצות עם מומחים נוספים.

החלמה מהירה!
 

Onat Hatapuzim

New member
סאלי חשוב שתקראי במקורות מקצועיים בלבד

אין כספית בחיסונים בישראל וגם אין "חומרי שימור מסוכנים" וכל מיני דברים כאלה שמתנגדי חיסונים כמו בפורום הזה מנסים למכור לך. כדאי שתקראי במקורות רציניים כמו האתר של משרד הבריאות וכמו הקבוצה מדברים על חיסונים בפייסבוק שרק בה יש עשרות אנשי מקצוע
https://www.facebook.com/groups/171810053014040/?fref=ts
 
ממשיכה עם יחסי הציבור וההשמצות?

אנונימית, בהתחלה זה שעשע אותי לקרוא שאת רומזת שפרופ' הקסלי הוא אולי "מתנגד חיסונים" שמנסה "למכור" כאן משהו, במיוחד כאשר באה מ "עונת התפוזים" שכל עיסוקה כאן הוא בלמכור משהו, מבלי שום תרומה ממשית לנושא החיסונים עצמו... וואו.
אח"כ קראתי בצחוק גדול שאת כותבת שבחיסונים אין חומרי שימור מסוכנים "וכל מיני דברים כאלה"...
אבל אח"כ נזכרתי שלא כל מבקרת כאן לראשונה יודעת לזהות את הטרולים המקדמים את תכנית החיסונים בטכניקות שיווק מתוחכמות של דה-לגיטימציה למדענים וחוקרים שלא הגיעו לאותם מסקנות עליהם מבוססת מדיניות בריאות הציבור עליה הם מגנים. אני לא יכול להזהיר כל אחד ואחת בכל פעם מחדש מפני התופעה הזו כאן.

אבל אני חייב להתייחס לפחות לקביעה שלך שבחיסונים אין חומרי שימור מסוכנים "וכל מיני דברים כאלה", כי באמת, יש אנשים שעדין מאמינים לזה. אז בואי נראה מי "עוד מתנגד חיסונים" החושב ככה על חיסונים...

1. ממשלת ארה"ב, המפרסמת רשימת פגיעות המזכות בפיצוי כספי נפגעי חיסונים, כאשר הנחת העבודה היא כי הן נגרמו כתוצאה מהחיסון אם הופיעו בסמיכות לחיסון ללא גורם מאובחן אחר. עד היום שולמו קרוב ל 3 מיליארד(!) דולר פיצויים לנפגעי הקשים, לרבות פגיעות נוירולוגיות, שיתוק, אוטיזם ועוד ועוד. אבל עונת התפוזים תספר לנו שזה בטוח לא מהחומרים (או מ "כל מיני דברים כאלה") שיש בחיסונים.

2. פרופ' יהודה שינפלד, מומחה למחלות אוטואימוניות, מנהל מחלקה פנימית ב' והמרכז למחלות אוטואימוניות במרכז הרפואי שיבא בתל - השומר וראש הפקולטה לרפואה ע"ש סאקלר באוניברסיטת תל - אביב, טבע מושג חדש במחקר הרפואי: ASIA - תסמונת אוטואימונית המושרית על ידי ממריץ (אדג'ובנט) הנמצא בחיסונים. פרופ' שינפלד ואחרים הראו איך "כל מיני דברים כאלה" הנמצאים בחיסונים גורמים למחלות אוטואימוניות אצל אנשים מסויימים. קם מתחרה לעונת התפוזים!

3. וכאן קבוצת מדענים מפולין שסקרה את הפגיעות מחיסונים, לרבות פגיעות קשות במערכת העצבים המרכזית, ואף העלתה הצעות לשינויים בתכנית החיסונים.

4. את סיכום העדויות המדעיות הממצה והסמכותי ביותר שיש נכון לשנת 1994, המוכיח באופן מדעי את הטענה כי חיסונים גורמים, במקרים מסויימים, לפגיעות קלות וקשות, לרבות מוות, ניתן למצוא במסמך שנכתב ע"י ועדת הבטיחות של חיסונים במכון הלאומי לרפואה בארה"ב, הזרוע הרפואית של האקדמיה הלאומית למדע בארה"ב, מסמך לו תרמו עשרות רבות של מומחים ורופאים. יש לציין שמסמך זה פורסם לאור הוראת הקונגרס לכתוב מסמך מדעי על הסיכונים אשר בחיסונים במקביל לחקיקת חוק פיצוי נפגעי חיסונים (המוזכר כאן בסעיף 1). מסמך זה, למרות שפורסם בשנת 1994 ולא התייחס לחיסונים רבים שהוכנסו מאז לתכנית, מסכם בטבלה את ממצאיו באשר לסבירות המדעית של סוגי פגיעות שונות לחיסונים שונים. כבר בשנת 1994 ניתן היה להסיק את המסקנות הבאות (נתונים נבחרים, טבלה 1-2, עמ' 12 במסמך המקורי (Adverse Events Associated with Childhood Vaccines, Evidence Bearing on Causality, Institute of Medicine):
א. בקטגוריה: "המידע תומך בקשר סיבתי [החיסון כנראה גורם למחלה]":
i. דיפתריה/טטנוס: סינדרום ג'יליאן-ברה (מחלה קטלנית, נוירולוגית משתקת), דלקת בעצב הזרוע
ii. פוליו: סינדרום גיליאן-ברה
ב. בקטגוריה: "המידע מבסס קשר סיבתי [ידוע שהחיסון גורם למחלה]":
i. דיפתריה/טטנוס: רגישות יתר לחלבונים
ii. חצבת: ירידה במספר טסיות הדם, רגישות יתר לחלבונים, מוות מנגיף החצבת אשר בחיסון
iii. פוליו: שיתוק פוליו (חיסון אוראלי), מוות מנגיף הפוליו אשר בחיסון


טוב, נעצור כאן לעת עתה. נראה אולי עונת התפוזים תוציא ממני עוד מידע לכאן (בסוף היא תעביר את כל אתר העמותה לכאן...
).
אז מה אותם "כל מיני דברים כאלה" שיש בחיסונים וגורמים לכל הדברים הנ"ל? יש כאן התייחסות לחלקם.
 
למעלה