חיסון שלישי...

לפני שבוע נקבע לי תור לחיסון שלישי לאתמול - יום שני - שאלתי ונאמר לי שיש בתור רק שלושה מתחסנים. הגעתי שעה לפני המועד וקיבלתי הלם. הלחץ היה קשה מנשוא, אנשים רבו על התור והסתבר שלא היו מספיק מנות חיסון. למזלי בשל ההכרות עם האחות, חוסנתי מיידית ולאחר המתנה של כרבע שעה לשם ביטחון שהכל בסדר, שוחררתי הביתה. אמנם כואב אזור הזריקה וחשה חולשה, אך שמחה שהכל מאחורי.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
לפני שבוע נקבע לי תור לחיסון שלישי לאתמול - יום שני - שאלתי ונאמר לי שיש בתור רק שלושה מתחסנים. הגעתי שעה לפני המועד וקיבלתי הלם. הלחץ היה קשה מנשוא, אנשים רבו על התור והסתבר שלא היו מספיק מנות חיסון. למזלי בשל ההכרות עם האחות, חוסנתי מיידית ולאחר המתנה של כרבע שעה לשם ביטחון שהכל בסדר, שוחררתי הביתה. אמנם כואב אזור הזריקה וחשה חולשה, אך שמחה שהכל מאחורי.
מעניין באיזו קופ"ח.

אני הגעתי למרפאה (מכבי) בשני שעבר בערך שתי דקות לפני המועד שנקבע לי, העברתי כרטיס וקיבלתי מספר בו צויינה השעה אליה הוזמנתי.
בקושי הספקתי להגיע לאגף שנקבע לחיסונים והמערכת קראה לי להכנס למרות שהיו שם כמה שהמתינו לפני.

תוך 3 דקות נוספות הייתי כבר בחוץ.

אבח"י

Well-known member
לא להאמין.. בשבוע שעבר ביום חמישי הגעתי לחיסון. לא הספקתי לעלות במדרגות וכבר קראו לי.
לא חלושעס ולא כלום.

צליליתה1

Well-known member
ביום ראשון בבוקר, ברדיו, רשת ב, איילת שקד קראה לכל הזקנים להגיע לקבל את הבוסטר. היא אמרה מפורשת: לא משנה מתי התור שלכם, תגיעו היום או מחר. וחזרה על זה כמה פעמים.

התור שלי בשבוע הבא. נראה לי שקופות החולים יודעות, בערך, מה הן עושות, ואם הזמינו אותי לשבוע הבא יהיה לי גם חיסון וגם מי שיחסן אותי ואם הרבה אנשים הקשיבו לכבוד השרה, מן הסתם בראשון ושני היה בלגן. בסדר גודל כזה או אחר.

סופהו 1

Well-known member
????????
וואו.
קבעתי באתר תור ליום רביעי שעבר לשעה 11:12.
הגעתי כעשר דקות לפני ושלפתי מספר למוזמנים.
בשעה 11:12, כבר הייתי כמה דקות אחרי, מונה לאחור את זמן ההמתנה אחרי.

חברה בקופת חולים כללית. לא הצלחתי להוציא מספר, המערכת לא איפשרה משום מה. האחות בדקה עם הכרטיס וכפי שציינתי - חוסנתי והבלגן המטורף מאחורי...

אבח"י

Well-known member
חברה בקופת חולים כללית. לא הצלחתי להוציא מספר, המערכת לא איפשרה משום מה. האחות בדקה עם הכרטיס וכפי שציינתי - חוסנתי והבלגן המטורף מאחורי...
לא יודע על מה את מדברת - גם אני חבר הכללית, נכנסתי לאתר, וקבעתי לי תור. באתי, העברתי כרטיס, נשלפה פתקית תור.. והיידה לחיסון.

למעלה