חיסון שפעת החזירים

חיסון שפעת החזירים

הי, בני סובל הן מ-PDD והן מאפילפסיה. בחום הוא יוצא מאיזון ויכול לפרכס בלי הפסקה. אז אני ממש רוצה לתת לו את החיסון שצריך להגיע נגד שפעת החזירים כי זו מחלה מלווה בחום מאוד גבוה לכמה ימים רצופים. עם זאת אני כמוכם נגד חיסונים ומפחדת מההשפעה. מה גם שיש פרסומים שהחיסונים האלה לא בטוחים סופית והוציאו אותם לשוק לפני שסיימו את כל הליך הבדיקה בגלל הדחיפות בעולם. מה אתם אומרים???????? אני אובדת עצות!

נעמה6769

New member
חיסון שפעת החזירים

היי שמי נעמה אני אמא לילד אוטיסט שהיה לו בעבר אפילפסיה . רציתי ליעץ לך בנושא האפילפסיה -יש רופא מדהים ד"ר אלי היימן הוא "הציל" את בני מהתקפי אפילפסיה והצליח לאזן אותו . ואחרי שנתיים שהיה ללא התקפים הורדנו בהדרגה את התרופות וכיום הוא ללא התקפים.

razgalili

New member
כיוון שהפירכוסים מייצגים סיכון משמעותי

וההסתברות להדבקות היא די גבוהה אני חושב שזה מקרה שבו הייתי בחשש גדול וברגלים פקות מחסן את הילד שלי. אני חושב שאחת מהגרסאות של החיסון היא עם כמות נמוכה מאד של כספית.

נעמיאר

New member
גם אני אמא לילד עם PDD ואפילפסיה לא מאוזנת

וגםאני מאוד מתלבטת בנושא החיסון. אם כי בדיוק עכשיו הוא סיים שפעת. אין לי מושג מאיזה סוג. אשמח לקבל כל אינפורמציה לגבי החיסונים כי אפילו הרופאים לא יודעים מה לענות לגבי זה.

daphna26

New member
../images/Emo207.gifמכתב רשמי של רופאה בגנות החיסון

חברה יקרה שלי העבירה לידיעתי את המכתב המדהים , וכל הכבוד לרופאה על האומץ והחשיפה

למעלה