חיסון שפעת לא יעיל

אביתר27

New member
חיסון שפעת לא יעיל ../images/Emo4.gif

לא מתכוון לעשות יחסי ציבור לא מוצלחים לחיסון ולממציאיו אבל אצלינו לא ראינו הצלחה לעניין. תמר קיבלה חיסון נגד שפעת כי אמרו שמי שבטיפולי כימו' נמצא בקבוצת סיכון וכדאי או צריך שיקבל. כמה ימים אח"כ החום עלה, הגוף כואב, הראש, הגרון ו... בילוי בביה"ח. בסוף החליטו על אשפוז עם אנטיביוטיקה לווריד כי הבינו שם עם מי יש להם עסק ודאגו מסיבוך של דלקת ריאות, כאמור להקדים רפואה למכה. אחרי תקופה יפה של איזון יחסי ללא אשפוזים חזרנו לשם, אבל הרבה יותר מנוסים. (כבר לא מתרגשים מזה.) אשתי המוכשרת
- מצליחה לא לפספס אף חידק או וירוס שנמצא בסביבה, אצלה אין אפליות כולם מתקבלים בברכה. סוף סוף כולם בבית. היה שבוע מלא אור (בעיקר מפלורסנט של ביה"ח) אבל עוד אפשר לאחל חנוכה שמח לכולם מלא באור מנרות החנוכה.
7X

ornusha

New member
אצלי דווקא עזר...

חיסון השפעת אצלי דווקא עזר (נראה לי)- קיבלתי רק השנה חיסון וטפו טפו הכל טוב. (אולי אצלי זה טיפה שונה כי סיימתי טיפולים. אבל אני יודעת שזה כן עוזר לחלק מהאנשים. אבי ז"ל לדוגמא קיבל שנה שעברה חיסון, והוא לא קיבל שפעת. אבל כנראה זה תלוי בהרבה דברים. חוץ מזה לפי מה שאני יודעת לפעמים החיסון עצמו גורם לשפעת שמופיעה כמה ימים אחרי הזריקה... בקיצור, שום דבר לא בטוח ואצל כל אחד זה שונה. שיהי לכם המון נחת ושתרגישו טוב (נפשית ופיזית)....

תמסור לה חיבוקים ממני../images/Emo24.gif

מסור גם שאנו מתגעגעים להגיגיה בפורום, אז שתחלים כבר ושתחזור אלינו! שולחת לכם הרבה אור, מאחלת ניסים אילת.

אור אחר..../images/Emo20.gif

היי אביתר, מבינה לליבך את התיסכול זה אחי שבסך הכל רציתם לחסוך מעצמכם בלאגנים וזה רק ניהיה גרוע יותר, מצד שני אולי המכה הראשונה כן תצליח למנוע מוירוסים אחרים להגיע לתמר... עצה קטנה, אחרי האור מהפלורוסנט של בית החולים נסו לקבל ולהעביר אור אחד מהשני, אור לבן של אהבה והדדיות, אני מבטיחה שתרגישו טוב יותר ומחוזקים יותר... רפואה שלמה לתמר- אוהבת-
שירה.

נראה לי שאפילו המיקרובים../images/Emo153.gif

אוהבים את תמרוש, לא יכולים בלעדיה, חצופים שכאלה..... שמחה שאתם כבר בבית ומאחלת לכם שבת נהדרת, חמימה ואוהבת. איילת האביב

OHAVA

New member
חיסונים

אביתר שלום בזמן הכימוטרפיה לפחות לפי הרופא שלי חיסונים לא יעילים כמוכן ויטמינים למיניהם בריאות ואושר

אביתר27

New member
חיסונים וויטמינים ../images/Emo184.gif

לגבי ויטמינים אמרו לנו שזה "מפריע" לכימותרפיה.(???) לא לגמרי מובן וחיסונים אמרו לנו משני רופאים לעשות, ואפילו די לחצו בכיוון, אז כיון ששמענו משני רופאים החלטנו שכך טוב. בפועל יכול להיות שזה היה יחסית קצר וקל הודות לחיסון ויכול להיות שזה באמת לא יעיל. הרבה דברים באמת לא כ"כ מובנים ב"עסק" הזה
ואולי הגיע הזמן לשיחה עם הרופאה.

למעלה