חיסון DT - לרז ותלמה

חיסון DT - לרז ותלמה

שלום , אני רוצה לחסן את ביתי (לא PDD ) בחיסון הנ"ל היא בת שנה ושלושה חודשים ועברה רק חיסון אחד עד כה (IPV ) בגיל חצי שנה שעבר תקין. אחיה (ה - PPD ) עבר את חיסון ה - MMR די קשה היה עם חום גבוה די הרבה זמן. למיטב זכרוני תלמה אמרה שהחיסון הנ"ל נטול כספית אני רוצה לוודא שוב שאכן זה כך כי אני לא בטוחה חוץ מזה רז ישנה רשימה של דברים שאמרת שכדאי לעשות לפני החיסון - תוכל לפרט שוב מהם ? אני זוכרת שצריך לתת הרבה ויטמין C האם יש טיפות לתינוקות ? (היא לא מוכנה לשתות מיץ תפוזים ) באיזה מינון ? תודה , ליאת

לא לא אל תתני לה- יש שם רעלים אחרים

היי לאמא של דניאל ומאיה, DT הוא חיסון מלא כספית!!! בני הקטן נפגע ממנו קשות... ממש לא כדאי לתת אותו! החיסון שהוחלף בו החומר המשמר, הוא החיסון infanrix. אבל הכספית הוחלפה בפורמאלין- שגם הוא חומר רעיל... כך שזו החלטה שלך- אבל אני ממש ממליצה לך להימנע. ביי, תלמה.

חיסון DT

הי , אני חייבת לתת את החיסון מכיוון שלמאיה יש גם אבא וגם לו יש מה להגיד בנושא ... הוא הסכים לחכות עד שתהיה בת יותר משנה והסכים לוותר על חלק מהחיסונים (שעלת , MMR שאמרתי לו שהם בעייתים) - אבל הוא לא מוכן לוותר על כל החיסונים ומכולם טטנוס נראה לי היחיד שהוא רלוונטי לילדי גן. האם יש רק חיסון נגד טטנוס ? אם לא האם יש חיסונים פחות מסוכנים שאפשר לעשות אותם ? אם לא אני אבקש את ה - infanrix אומנם יש שם פורמלין , אבל עשינו לה כבר חיסון IPV גם הוא עם פורמאלין ולא היו תופעות לוואי ואם אוכל להקל על המערכת החיסונית שלה באמצעות העצות של רז אז אני מקווה שיהיה בסדר. ליאת

אין חיסון רק נגד טטנוס בארץ- כי זול

יותר להשתמש בזה שמגיע עם דיפטריה וכספית... אם תתני לה את האינפנריקס - אני מקווה שיעבור בשלום, אך את מוזמנת להעזר גם בעצות של הומיאופט. אנחנו נתנו סיליציאה הומיאופטית, כדי להקל על תופעות הלוואי. אבל זה לא חסך את הנזק לצערי
בנות מגיבות יותר טוב מבנים, כך שיש לקוות שיעבור בשלום.

למעלה