חיסון

חיסון

לא מזמן היתה כתבה בעיתון שי חיסון למחלה שנמצא יעיל ב - 60%. השאלה היא - מי יכול לקבל את החיסון הזה, באיזה שלב של המחלה והיכן - האם רק בתל השומר ?

נלה לה

New member
על החיסון

קודם כל, החיסון הנידון נמצא עדיין בשלבי ניסוי, אך לפי מיטב ידיעתי (המתבססת על השתתפותי בניסוי וקבלת החיסון), התוצאות שהושגו עד כה בחולים בדרגות שונות של המחלה הן טובות ומעודדות. בנוסף, לפי מיטב הבנתי, יכולים להצטרף לניסוי חולים לאחר התקף ראשון בלבד ונדמה לי שהניסוי אכן מתבצע רק בתל השומר. חג שמח ונעים ורק שנהיה בריאים...

תשובה

אם היה לי נימול רצוף משך מספר ימים יחד עם עוד סימנים אחרים שיש אבל לא קבועים - האם זה נחשב להתקף ? דרך מי מצטרפים לניסוי ? כלומר - למי צריך לפנות ?

נלה לה

New member
הצטרפות לניסוי

תפנה למרכז לטרשת נפוצה בתל השומר, שם מתבצע הניסוי. אני באמת לא יודעת מה נחשב להתקף ומה לא עפ"י הגדרת תנאי ההשתתפות בניסוי, ואני מניחה שהנושא נבדק באופן אישי לגבי כל אחד... ורק בריאות ומספיק עם הנימולים!...
חג שמח!!

שלום לך אור הכוכבים! השאלה שלי היא:

לאיזה חיסון או ניסוי את מתכוונת? אם כוונתך לניסוי של הקופקסון,אזי,מדובר בהזרקת קופקסון יומית של 40 מ"ג במקום 20 מ"ג,כפי שנהוג לתת כיום.בניסוי,אינם יכולים להשתתף מזריקי קופקסון,כמוני לדוגמא.את המידע הנ"ל קיבלתי מהאחות של חב' טבע. היכן מבוצע הניסוי אינני יודע,אך אם אינך מזריקה קופקסון ואת מעוניינת להשתתף בניסוי,תוכלי להתקשר לחב' טבע,או לשלוח אלי מסר ואפנה אותך לגורם שיוכל להנחות אותך. כל האמור לעיל,אם התכוונת לניסוי זה.

למעלה