חיסונים בטיול קודם

balagana

New member
חיסונים בטיול קודם

היי, הייתי במזרח (תאילנד, ניו זילנד, אוסטרליה) לפני כ-8 שנים. עשיתי בזמנו חיסונים במרפאת מטיילים (נראה לי שזה של הכללית, פעם היה בקריון היום בלב המפרץ), אבל אני לא זוכרת איזה חיסונים עשיתי ולא מוצאת את פנקס החיסונים. אתם יודעים אם הם שומרים אצלם תיעוד של החיסונים שעושים לאנשים? כמה להתאמץ לחפש את הפנקס האובד? תודה לימור

שמירת מידע

שלום רב ! לגבי המידע השמור על החיסונים מלפני 8 שנים - קשה לי מאוד להאמין שניתן להשיג כזה מהמרפאה, אך יש לפנות לשם ישירות ולברר. אצלינו, למשל, שמור המידע על החיסונים שניתנו בערך מלפני 3 שנים וקדימה. כן, כדאי מאוד למצוא את הפנקס או לשחזר את המידע על החיסונים, כי זה יכול לחסוך לך מס' חיסונים עכשיו. אם לא תצליחי למצוא, ככל הנראה תצטרכי לעשות חלק מהדברים מחדש ואין בכך שום סכנה בריאותית, אבל בביקור במרפאת המטיילים, מנסיוני, כשמדברים עם רופא, הרבה פעמים נזכרים בכל מיני פרטים אשר עוזרים לשחזר את החיסונים שעשית קודם. בהצלחה ! דר' יבגני קצמן, מומחה למחלות זיהומיות היחידה למחלות זיהומיות שירות רפואי לנוסע (שר"ל) מרכז רפואי תל-אביב, ביה"ח איכילוב רח' דפנה 6, ת"א טלפון: 03-6973498 שלוחה 0

balagana

New member
מצאתי את הפנקס!

זה היה ב2001 - החיסונים שקיבלתי הם: טטנוס,OPV, TYPHOID PRAL, HAVRIX HEP A, BIO HEP B, JAPANESE ENCEPHALITIS BIO HEP B - בשלוש מנות וגם JAPANESE ENCEPHALITIS לכמה זמן מחזיקים החיסונים הנ"ל? אפשר פירוש מה אומר כל אחד? תודה לימור

למעלה