חיסונים, דרא"מ וצבא

מישהי1112

New member
חיסונים, דרא"מ וצבא

היי. אני טסה לדרום אמריקה בעוד חודשיים אבל משתחררת מהצבא רק שבוע לפני הטיסה. אמרו לי שכדאי לעשות את החיסונים עכשיו, כחודש וחצי לפני הטיסה. בגלל שאני בצבא עכשיו אז הבנתי שאני לא אקבל החזרים..האם אני צודקת? האם יש דרך לעשות עכשיו את החיסונים ולקבל בכל זאת איזשהו החזר? האם יהיה בסדר לעשות את החיסונים כשבוע לפני הטיסה כדי שאהיה רשומה לקופ"ח ואחסוך את הכסף? ובכלל, מהו המחיר המלא של החיסונים? (לארגנטינה צילה ברזיל פרו) תודה

חו"ל וצה"ל

אז ככה, חאחר ואת רק משתחררת את לא צריכה הרבה חיסונים. ניתן לדחות קרוב לטיסה חיסון נגד צהבת A ואת המנה השניה של צהבת B. היתר כדאי לקבל לפחות 10-14 ימים לפני הטיסה.החזר תקבלי כאמור רק לאחר השחרור. המחיר שונה מעט בין מקום למקום וכדאי להתעניין ספציפית במרפאה בה תלכי להתחסן. שחרור נעים

מישהי1112

New member
המשך...

האם על החיסונים שאעשה עכשיו כשאני עוד בצבא אקבל החזר בדיעבד על ידי הכללית כאשר אשתחרר?או רק על השניים שאעשה לאחר השחרור? לא הבנתי ממה שכתבת... תודה!

תשובה

שלום שוב, כל עוד את חיילת, את מבוטחת ע"י הצבא ולא ע"י קופת חולים. לא נראה לי סביר שתקבלי החזר כספי מהקופה, על חיסונים שעשית בזמן שלא היית מבוטחת בקופה. נסיעה טובה,

למעלה