חיסונים ואוטיזם: מעונין להביא את הסיפורים

מיכאל174

New member
חיסונים ואוטיזם: מעונין להביא את הסיפורים

שלום לכולם, החלטתי לפתוח בלוג שיעסוק בנושא החיסונים - מזוית ביקורתית: http://vaccine-explorer.blogspot.com/ מטרת הבלוג היא להגביר את המודעות הציבורית לסיכונים שבחיסונים (שהפרעות הספקטרום האוטיסטי הן כנראה הסיכון הגדול ביותר שלהם). חשוב לי להגיד שהבלוג אינו עוסק רק בקשר חיסונים-אוטיזם, כיון שנושא החיסונים הוא מורכב ויש לו אספקטים פוליטיים, כלכליים, מדעיים, חברתיים, אתיים, ועוד, שחשוב מאוד לעלות אותם למודעות. אני מנסה להגיד שעל אף שרק חלק קטן מהפוסטים יעסקו באופן ישיר בקשר חיסונים-אוטיזם, הרי הקשר הזה הוא לב-ליבו של הבלוג, ומטרת קיומו. הביקורת על החיסונים, לפחות שלי, נובעת מהסיכונים שלהם - אם לא היו סיכונים אז לא היתה ביקורת. וכפי שאמרתי, הפרעות הספקטרום האוטיסטי הם כנראה הסיכון הגדול ביותר של החיסונים, נכון להיום. במסגרת הבלוג, אני מעונין להביא את סיפורם של הורים שמרגישים שיש קשר בין ההפרעה של ילדם ובין החיסונים. למיטב הבנתי, לא קיים אתר כזה בעברית, שמרכז את הסיפורים הללו. לטעמי, מאוד חשוב לתת להם במה, ועשויה להיות לדבר חשיבות גדולה בהעלאת המודעות כמו גם באפשרות של הורים לקרוא את הסיפורים של הורים אחרים. אשמח לשמוע את תגובותיכם לגבי הרעיון, אם מישהו יודע על אתר אחר שמביא את הסיפורים - אולי אין צורך ביוזמה שלי, ורק אפנה לאתר זה מהבלוג שלי. מי שמעונין לכתוב לי באופן אישי: [email protected] תודה. מיכאל

למעלה