חיסונים וטרפצת

lior_r

New member
חיסונים וטרפצת

שלום לכולם! בקרוב אני אצטרך לעבור סדרת חיסונים, למחלות כגון צהבת A +B , טטנוס, טיפוס הבטן ואולי עוד. מישהו יודע את השפעת החיסונים על המחלה? האם עירור המערכת החיסונית יכול לגרום חלילה להתקף??? אני אשמח לתשובות (כולל אנשים שביצעו חיסונים בעבר) תודה ורק בריאות !
ליאור

סיאמית

New member
ליאורי ../images/Emo39.gif

לא יודעת... לא כל הנוירולוגים יאמרו לך אותו דבר... אני הבנתי שהם לא משתגעים על חיסונים, למעט חיסון נגד שפעת, כל חורף, שהם תמיד מנסים לשכנע אותי לעשות ואני לא מסכימה. יש לי תחושה פנימית שחיסונים זה לא לעניין בשבילנו ולדעתי, חיסון נגד שפעת היה טריגר לאחד מההתקפים שהיו לי. אבל אולי אני טועה ומדובר פה בתחושה אישית שלי... דבר עם נוירולוג רציני! דבר עם כמה!!!

RomiVais

New member
ליאורי... ../images/Emo24.gif

לדעתי הכי טוב לשמוע למה שהנאורולוג שלך יגיד. זה נשמע ממש "מפחיד" לעורר את המערכת החיסונית... אבל הכי טוב לפעול לפי מה שהנאורולוג יגיד... הרי גם לחלות במחלות הנ"ל לא נשמע לי רעיון טוב במיוחד. ים של בריאות ורק טוב

מיכל75

New member
חיסון לשפעת

את ההתקף האחרון חטפתי שבוע אחרי החיסון לשפעת.מקרה? לא נראה לי וגם אמרתי את זה לרופא.לא מומלץ.

אבישג20

New member
../images/Emo26.gifאני חושבת ש-../images/Emo36.gif

הכי טוב שתשאל את הרופא שלך . תגיד לו לשם מה החיסונים, ותשאל אם זה יכול להזיק או משהו . מן הסתם הוא יידע להגיד לך . בהצלחה !

lior_r

New member
אז הנה מה שהנוירולוג שלי אמר

"בהסתמך על הספרות המדעית והנחיות האגודה האמריקאית לטרשת נפוצה NMSS)): החיסון לגביו יש הסכמה באשר לדרגת בטיחותו לחולי טרשת נפוצה הינו החיסון נגד שפעת. יש עדות לסיכון יתר בעקבות החיסונים לצהבת/הפטיטיס. אין אינפורמציה בדוקה ואין הנחיות ברורות באשר לשאר החיסונים." אז מה אתם אומרים? מה זה אומר לי ? צהבת אני לא יוכל לעשות, אבל לגבי החיסונים האחרים, פשוט לא יודעים. לקחת את הסיכון? אוף, זה ממש מבאס..............
לא רוצה לחלות חלילה במחלות האחרות במקרה ואני אצא לחו"ל...... ליאור

RomiVais

New member
אוי, ממש מבאס... וקשה לדעת..

מה אתה חושב לעשות? עם מי עוד תוכל להתייעץ?? ליאורי, אל תתבאס........ צריך רק לבדוק את זה מול עוד גורמים.. ותהיה אופטימי, הכל יהיה בסדר!!!
גדול..

gila1

New member
גם לי הייתה אותה דילמה

הרופא שלי הסביר לי את הסכנות שבחיסונים ולא התחסנתי , מאז הייתי 3פעמים במזרח , וטפו-טפו-טפו הכל עבר בשלום . מה גם שאם אתה נוסע לפחות מ-3 שבועות בד"כ לא ממליצים להתחסן כלל (או לפחות זה מה שאמרו לי ...) לאן אתה מתכוון לסוע ?

RomiVais

New member
גילי ../images/Emo24.gif

אני מקווה שקיבלת את המסר שלי... היו המון תקלות אתמול... ליל מנוחה... וחלומות פז...

RomiVais

New member
בתיבת המסרים, בתפוז...

כשאת נכנסת לפורום יש מצד שמאל שורה שבה כתוב... גילה, יש לך X מסרים חדשים... שם... !! קיבלת? קראת? את צריכה עם זה עזרה? תודיעי לי.........

bali

New member
מנהל
אני לוקחת את החיסון נגד שפעת כל שנה

וטפו טפו טפו לא מצאתי קשר בין החיסון לבין ההתקפים שלי. חיסונים אחרים לא לקחתי גם ככה. חוץ מהחיסונים שהייתי חייבת לקחת בצבא (טטנוס ועוד משהו)

RomiVais

New member
ענבלי... ../images/Emo24.gif

מה שלומך חמודה? מזמן לא שמעתי ממך........ הכל טוב? מה חדש? ליל מנוחה ויום נפלא מחר...

bali

New member
מנהל
היי רומי! ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

מה נשמע אצלך? אני בסדר. העניין הוא שיש לאחי מחר בר מצווה, ושלושה שבועות אחר כך אחי הגדול מתחתן, אז כולנו עסוקים בטירוף בהכנות לאירועים. בגלל זה גם לא יצא לי להיות בפורום בזמן האחרון. באופן כללי הכל טוב אצלי. לומדת ומחפשת עבודה בלהיטות. לא שזה עוזר לי במשהו...
לילה טוב גם לך

RomiVais

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב!! ../images/Emo65.gif

כל עוד מה שמרחיק אותך זה שמחות....... יש לך פס
המון המון מזל טוב לשניהם, ולכל המשפחה... מחזיקה לך אצבעות לגבי העבודה.... אני יודעת כמה זה לא קל... אבל יהיה בסדר, את עוד תמצאי עבודה..
ושוב....

bali

New member
מנהל
תודה רבה רומי מתוקה!

יהיה לי ראיון לעבודה במזכירות של אגודה של הורים לילדים על ליקויי למידה בתחילת השבוע... הלוואי ויקחו אותי. המזל טוב יימסר. לילה טוב-

bali

New member
מנהל
תודה רומי וגם סיאמית

אני אעדכן אתכן ואת כולם לגבי הראיון עבודה. הבר מצווה היתה נהדרת, כולם נהנו ושמחו, והנאום שלי היה מוצלח וזכה למחיאות כפיים סוערות
שבוע טוב לכולם- באהבה

RomiVais

New member
מחיאות כפיים - גם ממני חביבתי!!!

שבוע נפלא שיהיה לך והמון המון בהצלחה!!!

למעלה