חיסונים ו-ipec

אורליה2

New member
חיסונים ו-ipec

לאלה הקטנה שלי,שנה ו-7 חודשים, תסמונת אנגלמן. היינו אתמול בטיפת חלב טבעית והיא המליצה על תוכנית חיסונית שכולל הורדת : mmr ,אבעבועות (דחתה לבגרות) וצהבת A ׁ(דחתה לגיל 5) וביקשה שנעשה כרגע רק dt ופוליו (לחוד) לגבי ה-dt,בגלל שהעליתי חשש לגבי הכספית ,היא המליצה לפנות למרפאת שאנן ולבדוק את הרגישות שלה לחיסון בשיטת ipec, מישהי מכירה/ניסתה/ממליצה.........?

שלום לך

על IPEC שמעתי רק דברים טובים לא התנסתי בעצמי, כמו שכתבתי ממכרים שכן עשו טיפולי IPEC היו מאד מרוצים מהתוצאות.

שלום אורליה

אני הייתי מורידה גם את ה-DT. דיפטריה היא מחלה שכבר לא קימת כמעט. נותנים את החיסון כי הוא בא ביחד עם הטטנוס (אין או קשה להשיג בנפרד). טטנוס ניתן לתת גם לאחר פגיעה מחשידה. איפק היא דרך איבחון קינסיולוגי . אני מכבדת את השיטה כחלק מדרך טיפולית אך לא נראה לי שהיא יכולה לתת תשובה נכונה ב- 100%. כל טוב עירית

אורליה2

New member
הבעיה עם הטטנוס שיש הרבה פגיעות

מחשידות....חתולים..אנחנו נוסעים עכשיו לטיול בן 3 שבועות לארה"ב- מה אם זה יקרה שם?: ואם היא תפצע בשישי-שבת? אני ממש מתלבטת

תרופות לטיפול מניעתי לטיול

שלום לך, כל רופא הומיאופטי יוכל לצייד אותך ברשימה המתאימה לביתך, למקרים של טיול. חשוב רק לשמור את התרופות רחוק מקפה, מנטול או קרינה סלולארית, שמנטרלת אותן. לטטנוס וגם לפגיעות המערבות את מערכת העצבים, כדאי היפריקום 30 . למחלות חום יש כמה תרופות וביניהן בלדונה (חום גבוה, ידיים קרות וגוף לוהט, עיניים נוצצות לחיים אדומות) פולסטילה שעוזרת גם בדלקת אוזניים ונזלת ירוקה (למי שיש חום וזקוק לחיבה וידיים ורק על הידיים נרגע) או קמומילה לילד עם חום או כאבי בטן, ונרגן עם בכי, שידיים לא מרגיעות.. וכן ארניקה- לנפילות וחבלות שרירים, ארסניקום אלבום להרעלות מזון (לנו זה עזר גם בדלקות גרון ורגישויות ) סולפור לפריחות ואלרגיה חזקה, אקוניט לבהלה חזקה שעשתה טראומה, או חום שמתפרץ פתאום. Ipecacuannha איפקק לבחילות והקאות, לדום Ledum לקוצים או פצעים של חדירה. ויש עוד.. אבל מצאתי לך קישור פה http://www.tevalife.com/firstaid/ תבלו בנעימים ותהי רגועה והכל יהיה בסדר

למעלה