חיסונים /טיפת חלב טבעית

tzila78

New member
חיסונים /טיפת חלב טבעית

הי, יש לי ילד בן 5 וחצי על הספקטרום ותינוק בן חודש וחצי. את החיסון של גיל חודש לא נתתי לו עדיין. ביום שליש אני נוסעת לטיפת חלב הטבעית ברעננה לפגישת יעוץ. הבנתי מהם שהם לא ממליצים לחסן עד גיל שנה ולאחר מכן קובעיפ פגישה נוספת ובונים תוכנית חיסונים. מישהו מכם, היה אצלהם בפגישה? מה מטרת הפגישה הראשונית (גם ככה יש עוד פישה לקראת גיל שנה)? אשמח להתייחסויות ושאלותיי ולנושא החיסונים בכלל . צילה

גם אני אשמח לשמוע רשמים משם

צילה, ניסית באתר באופן טבעי? יש שם דף בנושא: http://www.beofen-tv.co.il/cgi-bin/chiq.pl?%E8%E9%F4%E4_%EE%EF_%E4%E8%E1%F2 כדאי לך אולי לשאול גם שם. לגבי נושא החיסונים בכלל, נסי לשאול כאן בצורה יותר ספציפית, לעשות חיפוש מתקדם כי יש שם די הרבה מידע, ולבדוק את מדור חיסונים באתר באופן טבעי. נושא החיסונים הוא אוקיינוס, פשוט אי אפשר להתייחס אליו בצורה כללית.

המא

New member
ביקור בטיפת חלב

שלום ומזל טוב לכם,גם אנחנו ביקרנו בטיפת חלב ברעננה לפני כמעט 5 שנים כש א נולד (אחיו בן 10 , אוטיסט). התרשמנו מאוד מהרופאה ( לא זוכרת את שמה)שהמליצה לנו לא לחסן בשנה הראשונה בגלל ההיסטוריה המשפחתית. קנינו טיפות הומאופטיות לחיסון הדרגתי נגד פוליו .אני באופן אישי לא מאמינה בהומאופטיה ולכן גם לא השתמשתי בטיפות כלל,למעשה עד היום לא חיסנו את א בשום חיסון וקרוב לוודאי שגם לא אחסן. ממליצה לך על הביקור מתוך תמיכה למידע שאת כנראה כבר בקיאה בו ממילא. אצלנו היעוץ רק חיזק את תחושת הבטן שאסור לחסן את א כיוון שנולד עם קושי בוויסות תחושתי ואלרגי כמעט לכל דבר. אני מניחה שהחיסונים היו מחמירים מאוד מצבו,שאגב היום הוא מצויון. בהצלחה

רוניבי24

New member
טיפה מן הטבע

גם אנחנו היינו שם במעקב לפני 8 שנים שנתיים במעקב של הרופאה נעה פרענקל שממש בדקה את ההתפתחות כל שלושה חודשים . אצלנו חיסנו רק לפוליו גם במרפאה שלהם וכשגדל גם לטטנוס וזהו נכון להיום. אם זו עדיין אותה רופאה היא מקסימה וקשובה ממליצה מאוד. רונית

למעלה