חיסונים לגיל שנה לאחות לפי.די.די

אמא120

New member
חיסונים לגיל שנה לאחות לפי.די.די

הוזמנן לחיסונים וכמובן לא הלכנו . ביתי בת שנה וחודשיים אני שוקלת אולי לתת לה את החיסון נגד הפוליו (בטיפות) משהו מכיר משהו יודע? האם מכיל כספית? או חומר מזיק אחר? אנא הזהירו אותי אם כן? לגבי יתר החיסונים אני עדיין פוחדת לתת

go bananas

New member
לפי מה שהבנתי

פוליו בטיפות לא מכיל כספית. אם למישהו יש מידע סותר אתם מוזמנים להגיב

JacobSk

New member
בעיה לא תמיד בכספית

ברוב החיסונים אין עכשיו טימרוסל(חומר משמר שכלל כספית) אבל נישאר שם אלומיניום,פורמלדיגידים חלבונות זרים וכמובן קוקטילים מוירוסים חיים(אני לא מדבר כאן רק אל פוליו) לכן לילדים שהם במיוחד בסיכון גבוה( במשפחה יש ילדים בספטר) רצוי לא לעסות חיסונים עד גיל 2-2.5 .ואחרי גיל הזה לעסות חיסונים בניפרד (לא בקוקטלים) עם פרק זמן לא פחות משלושה חודשים מחיסון לחיסון.וגם לחזק את הילד בויטמינים ותוסםים שמחזקים את מערחת חיסון כמו קולוסטרום וIGG .ורצוי לפנות לטיפת חלב הירוקה של חיים רוזנטל.

פוליו בטיפות מכיל נגיף חי (מוחלש)

ולכן אין בו כספית - היא הייתה הורגת אותו
.

razgalili

New member
פוליו

פוליו בטיפות מכיל וירוס מוחלש חי. הוירוס עלול לעבור מוטציה ולהדביק את הילדה או את הסובבים אותו בגירסה אלימה של הנגיף. מדובר במקרים נדירים ביותר (144 מקרים בעשרים שנה בארצות הברית = 1 למאתיים אלף בקירוב) מאז שהונהג חיסון הפוליו במדינות המערב פוליו בטיפות הוא המקור העיקרי להידבקות בפוליו. פוליו בטיפות הוצא ממחזור החיסונים האמריקאי מאז שנת 2000. בחיסון המומת (בזריקה) למיטב ידיעתי יש כספית למרות שאמור היום להיות משמעותית פחות מבעבר. כמו בכל חיסון אחר, ההסתברות להידבקות בסביבה מחוסנת היא נמוכה ביותר, ולכן חיסון בגיל גבוה יותר (שלוש, ארבע) לא יגרום לסיכון גבוהה משמעותית.

למעלה