חיסונים לדרום אמריקה

משהג

New member
חיסונים לדרום אמריקה

שלום. אני טסה בעוד כמה חודשים לדרום אמריקה לפרו בוליביה ארגנטינה וברזיל. אילו חיסונים עלי לעשות? וכמה? ואיך עושים את החיסונים האלו מבלי לעשות פגישת יעוץ, שזו בעצם גניבה לשמה... לי אין החזרים מהקופ"ח שלי, ככה שלא בא לי לתרום להם את כספי בשביל פגישת יעוץ, שגם ככה אקבל את החיסונים שלי, איתה או בלעדיה. מישהו בבקשה יכול לעזור לי?

דרום אמריקה

ובכן - פגישת היעוץ אינה גניבה אלא אם את מומחית ברפואת מטיילים, יודעת בדיוק היכן יש מלריה, אילו התפרצויות יש כרגע באיזו מדינה ומה ההמלצות העדכניות של אירגון הבריאות העולמי לגבי מניעה וטיפול במצבים שונים (מחלת גבהים ועוד) בכל מרפאה בה נותנים חיסונים למטיילים מקבלים גם יעוץ טרום נסיעה, וטוב שכך! בקיצור, לא נראה שתצליחי להמלט ממידע מסודר ואת מוזמנת לפנות לקופת החולים שלך כי בסיכומו של דבר לכולם יש הסכמים עם המרפאות

משהג

New member
צה"ל

זה העניין, שלי אין קופ"ח, אני שייכת לצבא. ככה שאין לי כסף פנוי בצד ומה אני צריכה יעוץ, מה שצריך לדרום אמריקה, אני אקבל בכל מקרה. זה לא שאני אחליט בעזרת היעוץ אם לעשות או לא. יש סטנדרט ויש חיסונים ספציפיים שמקבלים למדינות ספציפיות. מה שתגידו אני אקח. הכסף שלי על החיסונים הוא בלי הנחה ובלי החזרים, אז לפחות רציתי לחסוך את היעוץ. ומבלי להבין בחיסונים, אני בטוחה שאצטרך לקבל את מה שנותנים, אני בטוחה שלא מתייעצים איתי לגבי זה, אלא רק אומרים לי מה החיסונים הנדרשים. ודבר אחרון, אולי בזה כן אוכל לקבל מידע, שמתי לב שממרפאה למרפאה התשלום עבור היעוץ משתנה... כמה זה במרפאה שלכם? והאם בלשכות הבריאות המחוזיות גם אפשר לקבל חיסונים ויעוץ?

המשך

אז ככה- ברב המרפאות היעוץ והחיסונים בתמחור כולל עולים דומה אבל אני ממש לא יכולה לחסוך לך את הסקר כי אין לי מושג מה המחירים במרפאות השונות. נראה לי שלא תהיה לך ברירה אלא לעשות כמה טלפונים כדי לקבל את המידע. נסיעה טובה!

למעלה