חיסונים לחו"ל - דחוף!!!!

עינבוש86

New member
חיסונים לחו"ל - דחוף!!!!

הי, יש לי כמה שאלות: אני ובעלי בעז"ה טסים ב21 לאוגוסט,הכל היה החלטה של הרגע האחרון ולכן לא יצא לנו לקבוע חיסונים בזמן, וכל המרכזים הנותנים את שירות החיסונים מלאים עד אפס מקום!!!! שאלה ראשונה: אם החיסונים הבסיסים של הקופת חולים (טטנוס, צהבת A+B) מספיקים? אנחנו לא הולכים לטראקים וטיולים ביערות או משו כזה, הזמן שהות שלנו זה שלושה שבועות. שאלה שניה: בעלי עשה באוגוסט 2007 חיסונים לצהבת A+B, אחרי שבועיים עשה חיסון נוסף ואחרי חמישה חודשים היה צריך לעשות את השלישי ולא עשה, השאלה שלי היא האם החיסונים שהוא עשה תפסו? או צריך רק ךהשלים את השלישי? או שצריך לעשות הכל מחדש? אני ממש אודה אם איזה דוקטור יענה לי במהרה, אני כבר ממש מיואשת, עוד שניייה הטיסה ואנחנו לא מחוסנים!!! תודה רבה,עינב.

דחוף דחוף

שלום עינב אני לא מצליח להבין מהמייל שלך לאן אתם נוסעים - וזה היה עוזר לי לענות. בכל מקרה קיימות מרפאות מטיילים אליהן ניתן לגשת בכל עת (לא תידחו מחמת "היעדר תורים"), דוגמת זו שבאיכילוב או זו שבבי"ח מאיר. בהצלחה

עינבוש86

New member
חיסונים לטיסה לתאילנד

קודם כל תודה רבה על העזרה והתשובה המהירה, היעד אליו אנו טסים הוא תאילנד. העניין שהכי חשוב לנו לברר הוא איזה חיסונים אנו צריכים לעשות בהתאם לאופי הטיול שציינתי (פשוט אנחנו לא מצליחים לקבל את המידע הזה בטלפון. אנו מעוניינים לעשות בקופת החולים את החיסונים שאפשר לעשות שם). כ"כ,האם ישנה הגבלה מסוימת בעניין החיסונים לאישה בהריון? שוב תודה,עינב.

שלושה שבועות לתאילנד

צהבת A ניתן להשלים בקופ"ח אם צריך (במידה שלא קיבלתם 2 זריקות בעבר, ואין כל מניעה להתחסן בהריון). בנוסף יש צורך בדחף של טטנוס במידה שלא התחסנתם בחמש השנים האחרונות - גם אותו אין מניעה לקבל בהריון ובקופ"ח. טיפוס הבטן קיים בקהילה רק במכבי, יתר הקופות אינן מחזיקות אותו ולכן יש צורך לפנות למרפאת מטיילים. החיסון הינו מומת ונחשב לבטוח בהריון אם כי אין הרבה מידע לגביו. חיסון דחף לחצבת במידה שנולדתם לפני 1978 בלבד אסור במתן בהריון. לשלושה שבועות לתאילנד זה נראה לי מספיק.

למעלה